Литва готується до можливого російського вторгнення: жителі масово вступають до ополчення

Після того як росія сипала погрозами на адресу Литви, багато місцевих жителів почали вступати в ополчення, щоб дати відсіч у разі вторгнення. Про це повідомляє CNN. У прикордонних районах Литви місцеві жителі вступають до ополчення на тлі можливого нападу Росії. В основному це жителі і Сувалкського коридору, який знаходиться між територією Білорусі та російським Калінінградом.

Армія Литви. Фото: скрін youtube
Армія Литви. Фото: скрін youtube

Де в Україні більше не можна буде палити вже з 11 липня

Українцям нагадують про те, що вже з 11 липня будь-яке куріння у громадських місцях буде заборонено. Адже саме з 11 липня 2022 року набирають чинності зміни до статті 13 Закону України №2899-IV про захист населення від шкоди вторинного тютюнового диму.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

куріння
куріння

путін може вбити Олександра Лукашенка через війну в Україні, які сценарії розглядають у Кремлі

У Кремлі можливо розглядають варіант ліквідації білоруського президента Олександра Лукашенка. На що може піти путін і за якогось сценарію. Про це сказав військовий експерт полковник запасу Олег Жданов. За його словами, якщо Білорусь продовжить утікати від війни проти України, то росія використовує не найсприятливіший сценарій для Олександра Лукашенка.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Допит та провокації росіян не подіяли на полоненого з полку "Азов": "Я військовий, а не нацист"

Боєць полку "Азов", який перебуває наразі у полоні рф дав інтерв'ю, де розповів, що він та його побратими не є нацистами, та не носить свастику. Крамінський Антон, завкомандира снайперської групи, розповів окупантам про свою службу в полку "Азов".

Бійці з Азовсталі. Фото: скриншот YouTube
Бійці з Азовсталі. Фото: скриншот YouTube

В Укргідрометцентрі дали прогноз на увесь липень: чим погода у 2022 відрізнятиметься від попередніх років

Український гідрометеорологічний центр дав коротку кліматичну характеристику липня, опублікувавши аналіз за минулі роки та продемонструвавши багаторічний режим погоди в липні в Україні. Про це йдеться у новій публікації Українського гідрометеорологічного центру на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Липень, скріншот: YouTube
Липень, скріншот: YouTube