Борис Джонсон - прем'єр-міністр Великобританії та лідер Консервативної партії з 23 липня 2019 року, який народився в США 1964 року.

Зараз чоловік є одним із найкращих друзів України, найсильнішим союзником та людиною, яка просуває ідею того, що перемога над рашистами має відбутися насамперед на полі бою.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Борис Джонсон уже неодноразово приїжджав до України, на зустріч із президентом Володимиром Зеленським. А зараз у TikTok з'явилося відео із британським прем'єр-міністром, який також був присутній на саміті НАТО у Мадриді (28-30 червня). Там було обговорено багато речей, включаючи нову допомогу Україні та укладання підсумкового документа зі звинуваченням росії у спробах "встановити сфери впливу та прямий контроль над чужою територією".

Більше того, у Москві так сильно боялися про нерозширення НАТО... що незабаром отримають ще дві країни, які входять до Альянсу біля своїх кордонів - Туреччина домовилася зі Швецією та Фінляндією щодо своїх претензій. Але повернемось до Бориса Джонсона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

У кадр потрапило те, як до нього "підкотив" глава Туреччини Ердоган, поклавши руку на плече та обмінявшись приємними словами.

Борис Джонсон навіть заговорив турецькою для цього: "Ти дуже гарний".

Ердоган не промовчав і відповів взаємністю.

@political.ua

Эрдоган и Джонсон😁 #эрдоган #джонсонюк #борисджонсон #политикасегодня

♬ оригинальный звук - political.ua

Нагадаємо, "Якби путін...": несподівана заява Бориса Джонсона поставила мир на вуха

Як повідомляв "Знай.uа", друг Володимира Зеленського Борис Джонсон наблизився до небезпеки впритул: "Він не може сидіти на місці"

Знай.ua писав, британці знову прийдуть на допомогу Україні, прихистять і навчать понад 10 тисяч військових ЗСУ