Усі експерти з Таро, нумерології та астрології обіцяли Україні та всьому світу досить важкий липень 2022 року.

А що ж чекає саме на кожен знак Зодіаку, згідно з небесними світилами? Таким прогнозом поділилася астрологиня Ганна Будаа.

Овен
Овен

ОВЕН

З'явиться бажання все схилити на свій бік, маніпулювати, пожестити. Щоб прожити всі емоції екологічно потрібно піти у себе, пізнавати себе реального. З 9 липня почнеться розмірене життя, але вже з 21 липня різко може щось змінитись, спливуть несподівані обставини. Після 24 числа краще не займатися новими домовленостями та документами. Не зайвим цього місяця буде масаж і відхід в себе за допомогою самопізнання.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Телець
Телець

ТЕЛЕЦЬ

Вам захочеться легкості та свободи, але щось сильно стримуватиме вас на місці. Не приймайте серйозних рішень у пориві почуттів, адже в липні ви матимете дуже високу ймовірність помилитися. Тепер чудовий час для того, щоб вдаритись в роботу. Не забудьте цього місяця облаштувати робоче місце по-новому, зробити карту бажань і зібрати сімейне застілля.

Близнюки
Близнюки

БЛИЗНЮКИ

Цього місяця можливе доленосне знайомство, початок стосунків чи навіть пропозиція. Однак, не поспішайте робити необдумані кроки і спочатку все зважте. Після 7 липня можна запланувати відпустку, поїздку чи подорож. Добре цього місяця відобразяться на вас купання та заняття творчістю.

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

РАК

Потрібно приділити час сім'ї та дому, закрити питання, які виникли давно і доробити те, що не недороблено. Місяць буде досить напруженим, адже може виникати багато непорозумінь на роботі, вдома та з іншими людьми. Найважливіше – не приймайте все на свій рахунок, не зациклюйтесь і легко відпускайте образи. Вам у цьому допоможе час, проведений із сім'єю, продумування планів на рік або навіть відвідування психолога.

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

ЛЕВ

На початку місяця можете перебільшити свої сили та можливості, що введе вас у неприємну ситуацію, в якій ви можете постраждати. Не беріть на себе більше, ніж можете вивезти. Після 7 липня гарний час, щоб домовлятися, оформлювати документи, особливо, разом із родичами. Пережити місяць вам допоможе спілкування з новими людьми, пошук нового хобі та відхід в онлайн.

Діва
Діва

ДІВА

Початок липня – гарний час, щоб посилено попрацювати, а наприкінці місяця – добре відпочити. Краще не приймати доленосних рішень, оскільки не видно реальної картини. Через це можливі обмани, таємниці та ілюзії, але вони розчиняться до кінця місяця. Не беріть на себе дуже багато і не вчіть інших жити. Цього місяця вам допоможуть походи, заняття йогою, плаванням або пілатесом, а також вивчення іншої мови або культури.

Терези
Терези

ТЕРЕЗИ

Ідеальний час для того, щоб побути наодинці з собою і поставити нові цілі. Періодично вас може накривати хвилею емоцій. Найкращі ліки - виговоритися близькій людині. Відбудеться перехід від легкості до серйозності, адже вам захочеться отримати новий офіційний статус чи посаду. Вам дуже допоможуть похід у новий екзотичний ресторан, складання розкладу та дотримування його, а також проведення часу з близькими.

Скорпіон
Скорпіон

СКОРПІОН

Ви переживатимете яскраві емоції через які трохи вас чіпатимеш - одразу вибух. До 9 липня можливі агресивні настрої, сумніви та навіть тривога. Спробуйте піти у творчість, фотографію, живопис, музику чи вокал. Також не зайвими будуть прогулянки на природі та час, проведений з близькими людьми.

Стрілець
Стрілець

СТРІЛЕЦЬ

Настрій у вас буде бойовий і рішучий, проте обставини будуть йти наперекір планам. Потрібно бути напоготові і вчасно підлаштуватися. Правильно розподіляйте енергію, щоб не піти в мінус. Вам у цьому добре може допомогти похід на бокс або будь-які бої, перегляд фільму жахів або участь у квесті (квест-кімната), а також процедури силового масажу.

Козеріг
Козеріг

КОЗЕРІГ

З 1 по 5 липня вирушайте у поїздки чи подорожі, адже все пройде у найкращому вигляді. Після 9 липня можливі нові знайомства, закоханості та романи. Можливо з кимось молодшим за вас. Не втратити себе в такому потоці допоможе зміна іміджу, стилю чи зачіски, ведення щоденника та знання про вашу Венеру.

Водолій
Водолій

ВОДОЛІЙ

Ваш літній вайб у липні - розслаблений лов променів сонця і заняття собою. Девіз липня - "нічим не паритися", але до 22 числа. Після цієї дати настає час рішучих дій, роботи, спорту, флірту та нових знайомств. Вам у цьому допоможуть покупка нового одягу, зустрічі з друзями, спілкування у жіночому колі та, звичайно ж, заняття своєю красою та іміджем.

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

РИБИ

Можливі "повернення у минуле", повторення будь-яких подій. Тверезо оцініть ситуацію, визнайте свої помилки, візьміть із цього досвід і йдіть далі. У вас точно знайдуться внутрішні сили, щоби все розрулити. До 15 липня краще ні про що не домовлятися, а ось після вже можна і все вийде на "відмінно". Не зайвими цього місяця будуть прокачування свого тіла, духовні практики та походи до психолога.