Росія "відмовилася" контролювати хід світової історії, "покинувши" острів Зміїний: "З доброї волі"

30 червня стало відомо про те, що найімовірніше російські окупанти покинули острів Зміїний, втікаючи від натиску ЗСУ. Згодом цю інформацію підтвердили офіційні джерела. Однак в росії, намагаючись приховати свою поразку, заявили, що російські війська покинули острів Зміїний з "доброї волі".

Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube
Острів Зміїний. Фото: скриншот YouTube

СБУ виявила чергового інформатора окупантів - збирав дані для ракетних ударів, але невдало

Стало відомо про те, що Служба безпеки України затримала російського інформатора, який розвідував дані для здійснення ракетних ударів і диверсій на українському кордоні. Про це стало відомо завдяки новому ролику, що розміщений на офіційних сторінках відомства в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

путіна принизили під час візиту до Туркменістану: жодної поваги до диктатора вже не залишилося

Глава росії володимир путін прибув на Каспійський саміт до Туркменістану, де був принижений. Президента "великою та могутньою" навіть не зустріли біля трапа літака. Про це повідомляє Радіо Свобода.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

З якої погоди розпочнеться липень в Україні: прогноз синоптикині Наталки Діденко

Відома українська синоптикиня Наталка Діденко розповіла, яким буде другий літній місяць липень і з якої погоди він розпочнеться.Згідно з її прогнозом, опублікованим на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук, температура повітря впродовж п‘ятниці в більшості областей України становитиме +26+32 градуси.

Спека, фото: Pxhere
Спека, фото: Pxhere

Олексій Арестович розповів про плани окупантів на серпень, і як ЗСУ збираються їх ламати

Радник глави президента України Олексій арестов розповів, коли російський наступ може припинитися. Чекати залишилося недовго, і відразу після цього почнеться контрнаступ. Про це він повідомив під час чергової розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним, з яким за весь час повномасштабної війни вони зустрічалися онлайн вже понад сотню разів.

Олексій Арестович. Фото: скриншот Telegram
Олексій Арестович. Фото: скриншот Telegram

Ірина Верещук порушила питання про ще один російський злочин, понад 2 тисячі дітей опинилися за тисячі кілометрів від дому

У Росію насильно вивезли за чотири місяці повномасштабної війни понад дві тисячі дітей, і всього 44 з них повернули назад. На які злочини продовжують іти окупанти. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук в ефірі інформаційного телемарафону.

Ірина Верещук, фото: скріншот із відео
Ірина Верещук, фото: скріншот із відео