Петра і Марину Порошенків зловили в одному з найдорожчих готелів Лондона: закінчилося викрученими руками й зламаними нігтями

Журналістка "ТСН" випадково зустрілася з п'ятим президентом України й колишньою першою леді Мариною Порошенко, яка, як стверджують у статті, накинулася на неї, викрутила руку й зламала їй ніготь. Водночас Петро Порошенко у соцмережах розповідає про поїздку до Берліна. Як пояснює він - щоб просити у європейських лідерів зброю для України.

Петро і Марина Порошенки, скріншот з відео
Петро і Марина Порошенки, скріншот з відео

Даша Астаф'єва подарувала рашистам "жест доброї волі" після втечі зі Зміїного: "Назавжди з'*бнути"

Спочатку можна заплутатися, адже звернення Астаф'євої звучить так, ніби адресовано двом категоріям - рашистам і команді колишнього президента Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"А не могли б вельмишановні представники п*раші, як жест доброї волі, назавжди з'*бнути з нашою країни для початку... а потім і з цього світу в цілому", - пише Даша Астаф'єва в публікації.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Тимчасова "влада" окупованого Маріуполя залишить городян без даху над головою, будинки відправляють під знесення

Зараз все частіше на будинках жителів, які залишилися в місті і все таки вижили після безперервних обстрілів російських окупантів, почали з'являтися повідомлення про переселення в "маневрений житловий фонд". Причиною вони називають знесення будинку, а це значить одне - фактично люди будуть змушені жити на вулиці.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Друг Володимира Зеленського Борис Джонсон наблизився до небезпеки впритул: "Він не може сидіти на місці"

Підданий королеви Єлизавети II був першим світовим політиком, який не побоявся приїхати до Києва, коли всю Україну накривали ракетами, і підтримати наш народ. Цим він подав приклад іншим політикам, які так і кинулися до президента Зеленського. Експертка Нового каналу за допомогою тарологічного розкладу з'ясувала, що чекає на Бориса Джонсона в найближчому майбутньому. За її словами, ексцентричному британському політику слід готуватися до труднощів.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Андрій Бєдняков відібрав лаври у Сергія Притули та організував допомогу Харкову з Усиком: "Серце завмирає"

Поки український волонтер і телеведучий Сергій Притула та блогер з Дніпра Лачем збирала на байратари для ЗСУ, ведучий "Орел і Решка" Андрій Бєдняков теж не гадає часу дарма. Усі знають, що Бєдняков родом із Маріуполя. Від рідного міста ведучого росіяни не залишили каменю на камені. Сам Бєдняков усіма силами намагається допомогти не лише ЗСУ, а й Маріуполю. Проте зараз телеведучий почув крик про допомогу з Харкова.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube