Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон стали справжнім другом не тільки для Володимира Зеленського, але і для всієї України в ході кровожерливої війни, яку почала рф.

Підданий королеви Єлизавети II був першим світовим політиком, який не побоявся приїхати до Києва, коли всю Україну накривали ракетами, і підтримати наш народ. Цим він подав приклад іншим політикам, які так і кинулися до президента Зеленського.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

На YouTube-каналі Нового з'явився черговий випуск рубрики "Досьє". Героєм проєкту цього разу став якраз-таки прем'єр-міністр Великобританії, справжній друг України Борис Джонсон. Цікаві факти з його біографії та особистого життя, кар'єрні злети і падіння, характеристика особистості від професійного астролога – все це зібрано в одному ролику.

Зокрема, експертка Нового каналу за допомогою тарологічного розкладу з'ясувала, що чекає на Бориса Джонсона в найближчому майбутньому. За її словами, ексцентричному британському політику слід готуватися до труднощів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За зороастрійським календарем, Борис Джонсон - Золотий орел. І чим вище літає цей орел, тим більше у нього творчої енергії. Виходячи з потужної енергії сонця і вогню, ця людина не може просто так сидіти на місці. Тому він в найширшому сенсі займається правильним розставленням фігур на дошці, щоб наблизитися до мети, - зазначила експертка Нового каналу, ворожка і тарологиня Кароліна. – Якщо ми говоримо про найближче майбутнє, Борис Джонсон може зіткнутися з перешкодами. Він ризикує опинитися на місці незрозумілого генія. Але у нього є всі ресурси, щоб подолати ці перешкоди і захистити не тільки свою позицію, а й тих, хто цього потребує."

Нагадаємо, що Борис Джонсон представив путіна в образі жінки, так було б простіше всьому світу.

Раніше ми повідомляли, що Борис Джонсон і Джастін Трюдо знову принизили росію підтримкою України: називають Володимира Зеленського справжнім...