Повномасштабна війна в Україні триває вже більше 120 днів... тривалість всього збройного протистояння проти рашистів становить близько 8 років.

Протягом цього жаху загинули сотні мирних жителів, воїнів ЗСУ, але і нам вдалося зробити "хорошими" понад 35 тисяч росіян, які вирішили "звільнити" нас від розвитку і свободи.

Руйнування під час війни, фото: facebook.com/gazetaPK
Руйнування під час війни, фото: facebook.com/gazetaPK

Зараз наші захисники успішно "денацифікують" рашистів на всіх ділянках фронту - від Харківської, Луганської та Донецької області до Запорізької та Херсонської. І це при тому, що Україна отримала ще не всю анонсовану зброю і допомогу. Наприклад, ленд-ліз повинен почати діяти лише до осені.

Але на вулицях США несподівано помітили танк з українським прапором. Більш того, в нього навіть примудрилися посадити дитину - хоча це, звичайно ж, жарт.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Танк з прапором України, скріншот: TikTok
Танк з прапором України, скріншот: TikTok

"Військова допомога німців", "Попередив, що буде, якщо США не допомагатиме Україні", "Завтра по російських новинах покажуть", "Тест Абрамсів, які передали по Ленд-лізу", - пишуть користувачі в коментарях.

@azer00001

@Rusya Dubova

♬ sunet original - 🇺🇲U_S_A Military🇺🇲

Нагадаємо, українські захисники дають "прикурити" окупантам, "днрівець" скаржиться на втрати: "Ледве копита забрали"

Як повідомляв "Знай.ua", США продовжать нарощувати поставки РСЗВ Himars для України: разом намагаємося домогтися поразки росіян

Знай.ua писав, Борис Джонсон назвав головну мету путіна - цікавлять не мирні переговори, а руйнування