Софія Ротару перервала тривале мовчання після обстрілу ТРЦ у Кременчуці: стримати сльози нереально

Українська співачка, народна артистка Софія Ротару виключила виступи на російських землях зі свого графіка. 27 червня 2022 року стало дуже болючим днем для Софії Михайлівни. Співачка народилася в селі Маршинці, в Чернівецькій області. Однак, судячи з усього їй дуже близьке місто Кременчук.

27 червня військові рф завдали 2 ракетних удари по ТРЦ в Кременчуці, де в понеділок перебувало більше тисячі людей. Софія Ротару не змогла мовчати після такого варварського вчинку.

Софія Ротару, фото: Знай.uа
Софія Ротару, фото: Знай.uа

Командир полку "Азов" Денис Прокопенко зустрічає 31-й день народження в російському полоні: з першого дня боронив Маріуполь

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У понеділок, 27 червня свій день народження святкує командир полку "Азов". Йому виповнився 31 рік, і проведе він день в російському полоні. Три місяці Денис Прокопенко разом з побратимами обороняв місто Маріуполь, але, на жаль було прийнято рішення здатися. Вище керівництво віддало наказ, який був спрямований на збереження життів захисників.

Денис Прокопенко, фото: вільне джерело
Денис Прокопенко, фото: вільне джерело

Зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк погодився стати головним героєм шоу "Холостяк": залишилося пережити Алекса Топольського

У середині червня 2022 року улюбленець всіх українок Тарас Цимбалюк з серіалу "Кріпосна" заявив про розлучення зі своєю дружиною Тіною. Дівчина зазначила, що розрив стався на тлі війни.

Зараз же актор з повною впевненістю заявив про новий виток у своєму житті. Тарас цілком готовий стати головним героєм романтичного шоу "Холостяк", яке так люблять українці.

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube

Окупанти завдали удару по ТРЦ у Кременчуці, багато жертв серед мирного населення

Терористи РФ завдали ракетного удару по торговому центру Амстор в Кременчуці. Є багато жертв, станом на 19:30 (27.06.2022) - 10 загиблих, 40 поранених. Удар був такої сили, що в сусідніх будинках повилітали вікна.

Пожежа після влучання двох ракет, Кременчук. Фото: скриншот Telegram
Пожежа після влучання двох ракет, Кременчук. Фото: скриншот Telegram

Злата Огнєвіч присвятила сходження на Говерлу бійцям з "Азовсталі", які перебувають у полоні в окупантів: "Боротьба триває"

Відома українська співачка Злата Огнєвіч підкорила найвищу точку України і Карпат - гору Говерлу, і розмістила дивовижну фотографію. Своє сходження вона присвятила бійцям з"Азовсталі". Багато з них зараз знаходяться в полоні у російських окупантів і дуже потребують допомоги співвітчизників.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram