У такі важкі часи, які Україна переживає зараз, вкрай важливо триматися разом, знаходити час для радості і гордості за свою країну.

Адже якщо ми будемо єдині, то ніякий путін, лукашенко і росіяни всі разом узяті нам не будуть страшні. А що можна придумати краще, ніж підняти свій бойовий дух в одне з найважливіших державних свят країни - День Конституції України? Не забудьте привітати колег, друзів і рідних. А ми вже зібрали для вас найкращі привітання на 28 червня в прозі.

День Конституції: джерело: YouTube
День Конституції: джерело: YouTube

***

Вітаю З Днем Конституції України. Бажаю жити за вдачею, але без обмежень на право вибору, свободи слова і благородного вчинку. Нехай в країні буде порядок, а на душі — спокій і радість.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

День Конституції: джерело: YouTube
День Конституції: джерело: YouTube

***

З Днем Конституції України. Бажаю миру і процвітання країні, в якій ти будеш себе почувати впевненою, затребуваною, самореалізованою, повноправною і щасливою людиною і громадянином!

***

У це важливе свято для країни та громадянина - День Конституції України, бажаємо кожному благополуччя, родинного щастя, міцного здоров'я та віри у світле, мирне майбутнє нашої улюбленої України! Нехай вас супроводжує удача!

***

Дорогі українці! Сьогодні велике державне свято - День Конституції України. Конституція - це основний закон держави, що проголошує його незалежність. З того моменту, як перша Конституція України набула чинності, ми почали будувати нову, незалежну державу. Нехай у кожного українця буде маса приводів для гордості рідною країною. Зі святом!

День Конституції: джерело: YouTube
День Конституції: джерело: YouTube

Офіційне привітання З Днем Конституції: у прозі

***

З Днем Конституції України, роки і роки тому наша країна повстала з попелу і знову стала вільною. Відзначимо ж це свято сьогодні, шануємо Конституцію, яка була написана українцями для українців. Нехай же полум'я гордості за нашу державу яскраво сяє в серці кожного, освячуючи нам шлях у світле майбутнє.

День Конституції: джерело: YouTube
День Конституції: джерело: YouTube

***

Конституція - хранитель прав і свобод громадян, суверенності і цілісності кордонів нашої квітучої і сильної країни — України. У рідній сторонці, в затишних куточках нашої землі панує справедливість. Збережемо ж наш Закон заради безтурботного і спокійного життя кожного українця!

***

Вітаю З Днем Конституції України і від щирого серця бажаю завжди пишатися своєю країною і пам'ятати про свої права, поважати будь-який закон і вірно розуміти трактування будь-якого правила. Нехай Конституція забезпечує повноцінне життя і дає можливість самореалізації в цьому житті.

***

Прийняття народом свого найголовнішого Закону знаменує народження вільної держави. Так нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен з громадян з гідністю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, на яку ми заслуговуємо, і ті закони, які прийняли самі. Нехай Київ залишиться незалежним і могутнім. Нехай на жовтих полях встигає урожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву. Зі святом нас, українці, з Днем Конституції.