Уродженець Маріуполя блогер Олексій Дурнєв значить, піднімав бойовий дух і настрій українцям в нелегкі дні війни випусками свого шоу "Дурнєв дивиться сторіз русні".

Це адаптована до військових реалій версія шоу "Дурнєв дивиться сторіз", яка має шалену популярність в Україні. У черговому випуску шоу співведучим Дурнєва став ніхто інший, як радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович.

Гумор в квадраті, заспокоювання українців, дзвінки звичайним жителям нашої країни і несподівані заяви Арестовича - все, з чим зіткнулися глядачі каналу.

Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа
Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа

А ось одне одкровення народного заспокоювача дуже зацікавило українців. У той момент Олексій і Олексій дивилися сторіз українки, яка давно переїхала в росію, але користувалася всіма перевагами українського паспорта. При цьому, дівчина відверто заявляє, що не любить свою батьківщину і з 10 років знала, що не буде тут жити.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дурнєв запитав у Арестовича, чи не можна якось позбавляти громадянства таких людей або хоча б щось з цим зробити, на що Олексій відповів, що така процедура дуже копітка і це досить складно.

"Вона намагається бути людиною, яка з позицією, демонструвати всім своє право на думку... Їй же 32 роки? У 32 роки можна було бути розумнішою... Вона там коляску котила, у неї дитина? Не всім щастить з мамами... Коли я буду президентом, ми будемо вирішувати ці питання набагато швидше",- видав Арестович.

Нагадаємо, що Олексій Арестович зізнався, що його життя висіло на волосині з початку війни з рф: "Негідники з Офісу Президента".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович поділився хорошими новинами про оборонний Альянс і Україну.