Борис Джонсон назвав головну мету путіна - цікавлять не мирні переговори, а руйнування

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон вирішив знову заступитися за Україну, і опустив на дно росію разом з путіним. Мова пішла про переговори. Свою думку він озвучив під час саміту Співдружності націй. Виходячи зі слів британського політика можна зрозуміти, що російського диктатора путіна абсолютно не цікавлять мирні переговори, його мета в іншому.

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

"Холостячка" Злата Огнєвіч показала нічну спокусу у Львові: важко триматися

Відома співачка і улюблена "Холостячка" Злата Огнєвіч показала шанувальникам свої нічні пригоди. Зірка розповіла про всі свої пригоди під час повернення до Києва. Нещодавно вона побувала в Італії. Однак насолодитися спекою, яку вона обожнює, не вдалося. Вона встигла передати шанувальникам привітання з Риму і терміново вирушила в Україну через сімейні обставини. Що саме сталося, вона не уточнювала, але попросила шанувальників не нервувати

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

В Україні зросте прожитковий мінімум і пенсії: скільки виплачуватимуть вже з 1 липня

З 1 липня українцям збільшать прожитковий мінімум, а відповідно разом з ним традиційно зросте розмір мінімальної і максимальної пенсій. Крім того, зміни торкнуться розміру виплат у громадян, які втратили працездатність.

Скрін, відео YouTube пенсії
Скрін, відео YouTube пенсії

Тіна Кароль в прозорій сукні без білизни засвітила соковиті "диньки" у всій красі: "Це неперевершена краса"

Співачка Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своїми сценічними нарядами. Для концерту зірка обрала довгу напівпрозору сукню насиченого жовтого кольору. Дизайн сукні досить цікавий - це скошене декольте і розріз нижньої частини сукні майже до талії.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Чому росія програє війну з Україною: 7 фактів, які зіграли проти ворога

Незважаючи на виснаженість війною з росією українці щиро вірять, що перемога буде за нами. Хоча, на превеликий жаль, коштує вона дорого, адже гинуть зараз тисячі людей, які могли б спокійно радіти життю. Чому росія не має жодних шансів на перемогу українцям пояснили у новій публікації на фейсбук-сторінці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

День вишиванки
День вишиванки