19 червня, в День батька, свій 58 День народження відзначає друг України і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Зе день до свого свята Борис завітав до Києва, де відвідав Володимира Зеленського і ще більш міцно зміцнив дружбу України і Великобританії.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

Джонсон дуже полюбився українцям за свою позицію і ту колосальну підтримку, яку він надає нашій країні. На платформі ТікТок стало з'являтися дуже багато добрих, кумедних і веселих відео від українців за участю Борис. Так, один з користувачів вирішив пожартувати над тим, як Борис завжди представляється в Україні: "Я Борис Джонсон. З Лондона".

Але інші глядачі відзначили й інший кумедний факт - Джонсон став творцем англо-українського суржику, адже в ході свого останнього візиту він сказав: "Добрий день, everybody".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

@ohmysofiia

#борисджонсон #джонсонюк #українськийтікток #україна🇺🇦 #укртікток #джонсон #borisjohnson #jonson #україна

♬ оригінальний звук - Софія

Іншим жартом гумору було те, як швидко приїхав Борис Джонсон до Зеленського після візиту до нього євпропейських лідерів і шептань з президентом Франції Еммануелем Макроном.

"Щоб мене так ревнували, як Джонсон Зеленського",- пише автор відео.

@olenaklub

#макрон #зеленський #джонсон #політичнімеми #володимирзеленський #борисджонсон

♬ Se Acabo (feat. Method Man) (Remix) - The Beatnuts

На честь дня народження прем'єр-міністра Великобританії пропонуємо вашій увазі маловідомі факти про політика.

  • Прадід Бориса з боку батька був турецьким журналістом, якого звали Алі Кемаль. Свого часу він став міністром внутрішніх справ, який віддав наказ про арешт Кемаля Ататюрка. Після приходу Ататюрка до влади прадіда стратили, а дід Бориса Осман Алі змушений був тікати до Великої Британії, де взяв ім'я Вілфред Джонсон.
  • У дитинстві Борис страждав від глухоти. Щоб усунути недугу, йому робили кілька операцій.
  • Близький друг Бориса - Чарльз Спенсер, молодший брат принцеси Діани.
  • Будучи мером Лондона, Борис Джонсон пересувався по британській столиці тільки на велосипеді. За це його часто називали Boris bikes.
  • Борис тричі був одружений. Він виховує чотирьох доньок і трьох синів.
  • Прем'єр-міністр Великобританії вже обрав пісню для своїх похоронів – це композиція You Can't Always Get What You Want групи Rolling Stones.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський показав Борису Джонсону знищені танки росіян, прем'єр-міністр в захваті.

Раніше ми повідомляли, що Бориса Джонсона зворушив лист хлопчика з Маріуполя, який втратив із-за війни батьків.