Вітайте на Трійцю кращою прозою. Пропонуємо добірку душевних сердечнвих побажань зі святом.

Гарні привітання зі святом

Розкривши свою душу і серце перед Богом, покаявшись у гріхах, ми стаємо ближчими до Господа. «Місток», який ми будуємо до нього, повинен бути витканий із чеснот та милосердя.

Досить часто ми сваримося, лихословимо та засуджуємо і обговорюємо інших. На свято Трійці такі діяння особливо під суворою забороною. А ось привітати друзів, рідних і близьких зі святом варто обов'язково.

Трійця
Трійця / скріншот з відео

Хочеться побажати, щоб світ навколо вашої родини став утричі світлішим, прекраснішим і добрішим! Нехай здійсняться ваші мрії! Буде відмінним настрій! Вірте у те, що у це світле свято ваше звернення до небес буде почуто!

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

****

Вітаю і бажаю, щоб потрійне свято принесло щастя, любов і здоров'я у ваш дім! Нехай у вашій родині панує мир і гармонія, благополуччя! Успіху в житті всім домочадцям! Розуміння, поваги й добра у серці стосовно один до одного!

Трійця, П'ятидесятниця
Трійця, П'ятидесятниця / скріншот з відео

Вітаю зі святом! Нехай принесені в будинок гілочки берези й липи оберігають від нечисті, всього поганого й злого! Бажаю, щоб у ваше затишне домашнє гніздечко частіше заглядали любов, удача й гармонія!

Трійця
Трійця / скріншот з відео

Православна проза на Трійцю

У це свято можна ходити у гості, запрошувати до себе, виїжджати на природу. Але не варто забувати про духовне. Перш за все, важливо піти із ранку до церкви. Якщо немає такої можливості, - помолитись біля ікон.

Нехай люди, які люблять життя, Бога, ближніх йдуть по світлій добрій дорозі. Незважаючи на всі життєві труднощі й перипетії, хочеться побажати, щоб у всіх українців були щасливі посмішки на обличчях!

Троица, фото: pixabay
Троица, фото: pixabay

Благих намірів, позитиву і добрих діянь! Залишайтеся такими ж чуйними і милосердними! Ваша сім'я доброчесна, і ми хочемо вам побажати великих справ і перемог, а також найсвітліших і добрих чудес! Бажаємо відчути Триєдність у цей день! Нехай вашу сім'ю охороняє сам Господь із небес!

****

Віри, надії, позитиву, енергії та оптимізму! Вітаємо із християнським святом і бажаємо знаходити у настільки динамічну епоху час для Всевишнього й Святої Трійці. Будьте духовно багатими! Любіть один одного, допомагайте ближнім!

****

Любіть один одного і живіть у мирі, любові та злагоді! І нехай Свята Трійця оберігає ваші теплі щирі стосунки! Будьте здорові, ходіть до церкви, моліться й будьте почуті Всевишнім! Бажаю благословення із небес і Божого покровительства!

****

Нехай на вашу сім'ю проллється світло із небес! Захисту Всевишнього із небес і заступництва! Нехай життя наповнюється вогником щастя й любові! Чистих думок і міцної віри!

****

Бажаю, щоб із приходом літечка у душу заглянуло ясне сонечко! Нехай Господь оберігає і посилає удачу й Боже благословення! Щастя, здоров'я всім домочадцям і рідним! Віри у краще майбутнє і Всевишнього! Добра й щедрої долі, покровительства із небес! Нехай буде гарним урожай, червневе сонечко зігріває, надихає і дарує променистий настрій!

Трійця
Трійця / скріншот з відео

Нехай відпочинок, незважаючи на карантин і всі перипетії, буде чудовим! Ентузіазму в справах, успіхів у роботі, радості через дрібниці, життя заможного і душевного підйому! Нехай вся робота йде на лад, все дається легко й просто, і праця буде виключно у задоволення!

Найкраще поздоровлення у День Трійці

Даруйте рідним і близьким у православне свято свою увагу й тепло! Не забувайте, що працювати у цей день не можна, а ось пригощати друзів і рідних млинцями, пирогами та іншими стравами варто.

Відпочивайте, вітайте один одного зі святом. Нехай перший літній місяць принесе нарешті тепло, сонечко, щоб був пишний урожай. А будні дні нехай пролітають красиво, немов метелики: щоб було цікаво, й посмішки розцвітали, як квіти.

Трійця
Трійця / скріншот з відео

Нехай святковий день пройде із шашликами, вином і буде смачним! Добра і тепла, щоб не було негараздів! Веселощів, радості, позитиву та оптимізму! Для успіху - везіння і побільше посмішок! Родинного тепла, затишку, впевненості у завтрашньому дні!

****

Бажаю, щоб Свята Трійця допомогла у здійсненні поставлених цілей і досягненні висот! Нехай удача та успіх залишаються найвірнішими супутниками! Рішення складних завдань, нових відкриттів, радісних моментів, святкового настрою та покровительства із небес!

****

Бажаю, щоб ваша сім'я успішно долала усі труднощі та неприємності! Щирих молитов до Бога й віри у кращий завтрашній день! Всього лише самого радісного, променистого і світлого!