В Україні повномасштабна війна триває вже більше трьох місяців - загинули тисячі мирних жителів, воїни ЗСУ, а також окупанти, які ніколи більше не повернуться додому по своїй же дурості, названій ними ж "звільненням".

Пропагандисти довели людей до такого стану розуму - коли без телевізора вони іншого, а тим більше правди, бачити не можуть. Вся їхня увага звернена до війни, в якій вони, через яскраву фантазію телеведучих з державних телеканалів, перемагають, не знищують мирні українські міста і взагалі - працюють, як справжні професіонали.

Війна в Україні. Фото: Макс Левін
Війна в Україні. Фото: Макс Левін

Навіть російські блогери показують, наскільки їх народ дріб'язковий і не вміє відповідати за свої слова. За допомогою одного відео вдалося довести, що їхні чоловіки труси, які ховатимуться від військкоматів, якщо стартує загальна мобілізація.

— На що ти готовий заради своєї країни?

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

— Піти воювати.

— Готовий?

— Да.

— А можна тоді тебе попросити залишити своє прізвище і підпис. Це партіотичний список і в разі загальної мобілізації тебе в числі перших...

— Не хочу.

— Чому?

— Навіщо мені це?

— Так ти ж сказав, Ти готовий... а що заважає?

Росіяни в інтерв'ю, скріншот: Youtube
Росіяни в інтерв'ю, скріншот: Youtube

— За що готовий заради країни?

— Померти... не на таке я не готовий ще поки. Страшно!

— Ти ж сказав, що на все готовий. Тоді залиш прізвище.

— Не, це стрьомно.

@lmaxhask

♬ оригинальный звук - Maxhask

Нагадаємо, техніка ворога відремонтована і вже в правильних кольорах буде служити в ЗСУ: "У господарстві стане в нагоді"

Як повідомляв "Знай.ua", строковик з Нацгвардії з позивним "Бандит" збив три літаки рф з ПЗРК за півтора місяці: "Буду знищувати їх до нашої перемоги"

Знай.ua писав, ВСУ показали ефектне знищення ворожого БМП: окупанти дуже поспішали, і "встигли" розлетітися вщент