Передбачається, що поїзд Norfolk Southern зійшов з рейок в Літтл-Дір-Крік, штат Пенсільванія, в четвер вдень. Постраждалих і постраждалих на даний момент немає, але на місце виїхали екстрені служби.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Величезний поїзд зійшов з рейок і врізався в річку в Пітсбурзі, США, з живими фотографіями з цього району, що показують сцени руйнувань - залізничні вагони звисають з моста, а інші тонуть в річці внизу.

Приголомшливі фотографії були зроблені в Літтл-Дір-Крік, недалеко від Пітсбурга в Пенсільванії, і на них видно залишки того, що вважається норфолкським південним поїздом.

Очевидці на місці події стверджують, що бачили, як з одного з пошкоджених вагонів витікає поки невідома рідина.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Поїзд
Поїзд

Повідомляється, що репортеру місцевих ЗМІ повідомили, що поїзд перевозив нафту.

Також прибула важка пожежна команда і поліція, і вважається, що кілька людей були доставлені в лікарню після жахливого інциденту.

Журналіст Торі Йорги з WTAE-TV Pittsburgh повідомила, що три людини були доставлені в лікарню після того, як 17 вагонів поїзда зійшли з рейок.

Поїзд
Поїзд

Вона написала в Твіттері: "Будівельна машина, що перетинає шляхи, була збита поїздом — як це сталося. Передбачається, що газ/хімікат, що перевозиться танкерами, затриманий, згідно з Управлінням з надзвичайних ситуацій Allegheny Co".

Залізнична компанія Norfolk-Southern опублікувала заяву, в якій говориться, що поїзд належить їм. Вони підтвердили, що він зіткнувся з самоскидом, повідомляє Pittsburgh Post-Gazette.

"Сьогодні ввечері один з наших поїздів, що прямують на схід, зіткнувся з самоскидом, що перевозив камінь, що призвело до сходу з рейок", — йдеться в заяві.

Поїзд
Поїзд

"Спасибі тим, хто першим відгукнувся на допомогу нашим членам екіпажу. В даний час наш персонал знаходиться на місці і працює з місцевою владою, щоб визначити наступні кроки".