Кримський спікер Держдуми хоче позбавити своїх громадян іноземних мов: "Англійці воюють з нами тисячу років"

Російські окупанти, які сидять при владі в незаконно анексованому Кримському півострові, хочуть скасувати англійську мову. Зупиняють розвиток громадян вже сьогодні. Виступив з такою "інноваційною" ідеєю спікер Держдуми Криму Володимир Константинов.

Володимир Константинов, фото: скріншот з відео
Володимир Константинов, фото: скріншот з відео

Оля Полякова і Маша Єфросиніна розплакалися, від чоловіка залишилася лише синьо-жовта стрічка: "Коли ми прощалися..."

Телеведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова неабияк натерпілися в перші дні війни. Дівчата є сусідками і живуть в урядовому кварталі Києва, де була загроза нападу. Через те вони з дітьми були змушені виїхати. Так як знаменитості є ще й матерями, то їм доводилося відповідати на болючі питання їхніх дітей про те, чому нас вбивають і що конкретно вони зробили для сусідів "з-за парєбріка".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

У ПФУ повідомили про зміни для українців, які працювали після виходу на пенсію: виплати перерахують

У Пенсійному Фонді України повідомили, що пенсіонери, які після призначення пенсії офіційно працювали, тобто за них сплачено або вони сплатили єдиний соціальний внесок, кожні два роки набувають право на перерахунок пенсії. Про це йдеться у новій публікації ПФУ на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Пенсії. Фото: скрин відео
Пенсії. Фото: скрин відео

Влада рф почала посилено приховувати кількість загиблих, заборонила робити алеї з могил: бояться державного перевороту

Стало відомо про те, що росія планує прибрати алеї з могил загиблих в Україні окупантів. Бояться резонансу через колосальні втрати у війні. Вони розіслали по всій країні вимоги, щоб влада не створювала на кладовищах алеї з могил військових, які загинули в Україні.

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook
Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

Помер засновник легендарного гурту Depeche Mode Енді Флетчер

Він помер на 61-му році життя. Про це повідомили особисто інші учасники колективу на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ми вражені і сповнені величезної печалі у зв'язку з передчасною кончиною нашого дорогого друга, члена сім'ї та колеги по групі Енді "Флетч" Флетчера. У Флетча було справжнє Золоте серце, і він завжди був поруч, коли вам була потрібна підтримка, жвава бесіда, хороший сміх або холодна пінта пива.

Енді Флетчер, фото: Instagram
Енді Флетчер, фото: Instagram