Після Євробачення 2022 на українську співачку Ірину Федишин полилося багато негативу через те, що журі, у складі якого була і вона, не дало сусідській Польщі жодного балу.

І справа тут не тільки в добросусідстві і в тому, що Польща зараз дуже допомагає Україні, а й в тому, що їх представник Ochman дійсно заспівав дуже добре і якісно.

Крістіан Охман, представник Польщі на Євробаченні-2022
Крістіан Охман, представник Польщі на Євробаченні-2022

До складу журі від України увійшли: Вадим Лисиця (голова журі, продюсер, звукорежисер), Андрій Капраль (співак, соліст вокальної формації Піккардійська Терція), Ірина Федишин (співачка), Андрій Яцків (диригент, художній керівник академічного інструментального ансамблю Високий Замок) та Лук'ян Галкін (кінокритик, викладач Національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, виконавчий продюсер телеканалу UA: КУЛЬТУРА).

Дісталося найбільше Ірині Федишин, бо її українці хоча б знають. Українці щосили вибачались перед братами-поляками за такий прикрий прорахунок з боку 5 осіб.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Склад журі від України на "Євробаченні-2022"
Склад журі від України на "Євробаченні-2022"

22 травня під час візиту президента Польщі Анджея Дуди до Києва та його виступу у Верховній Раді, Володимир Зеленський раз і назавжди поставив крапку в питанні балів на Євробаченні.

"Ніхто не має права порушити цю єдність. Ні наші політики, ні ворожі агенти, ні навіть члени журі на Євробаченні. Український і польський народи поставили один одному 12 балів. Сьогодні і назавжди",- сказав президент України.

Нагадаємо, що Анджей Дуда виступив у Верховній Раді разом із Зеленським, а путін запустив по Києву ракети: "З росією не може бути справ".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Федишин хотіла на Мальдіви, а опинилася в Польщі, якій "не дала" - Ваня Рассел вивалив всю правду.