Українці збираються зміцнити кордони з Білоруссю в Житомирській області: сценарій 24 лютого більше не повториться

Стало відомо про те, що Україна почала зміцнювати кордон з Білоруссю біля Житомирської області. Помилки минулого навчили, що потрібно бути готовими до всього. Про це у своєму відеозверненні заявив мер міста Житомир Сергій Сухомлин. За його словами, ділянку українсько-білоруського кордону будуть зміцнювати по всій лінії Житомирської області, і зроблять це для того, щоб у ворогів не було жодного шансу прорватися на наші землі вже вдруге.

Прикордонник. Фото: РБК-Україна
Прикордонник. Фото: РБК-Україна
Прикордонник. Фото: РБК-Україна

Зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів, як його мама захищає ЗСУ в Запоріжжі: "Я на сітках"

20 травня свій День народження відзначив український співак Арсен Мірзоян. Чоловік Тоні Матвієнко не тільки творчо підтримує Україну, а ще й справжніми чоловічими вчинками. Зараз Арсен їздить до Європи, викуповує машину і набиває їх продуктами і допомогою для військових. Коли він привозить машину за місцем призначення, то завжди дає невеликий концерт для українських військовослужбовців.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото з соцмереж
Арсен Мірзоян, фото з соцмереж

Українці можуть оформити статус безробітного і виплати через "Дію": у Мінцифри розповіли як це зробити

Відтепер, щоб оформити статус безробітного і отримувати виплати, необов'язково йти в центр зайнятості. Всі необхідні документи можна буде оформити Дистанційно, повідомляє пресслужба Мінцифри.

Виплата соцдопомоги. Фото: скрін youtube
Виплата соцдопомоги. Фото: скрін youtube

"Люблю тебе і хочу, щоб...": співачка Надя Дорофєєва несподівано зізналася Позитиву.

Ще взимку стало відомо, що співачка Надя Дорофєєва офіційно оголосила про розрив з Дантесом. Тепер шанувальники з цікавістю стежать за її особистим життям, в мережі вже з'являлися її фото з новим бойфрендом. А нещодавно вона зізналася в любові Позитиву і розмістила відповідне фото в сторіс Іnstagram.

Надя Дорофєєва та Позитив. Фото: Instgaram
Надя Дорофєєва та Позитив. Фото: Instgaram

Путіну наплювали в склянку на очах у дружини Євгена Кошового з "Квартал 95": "Весь світ кричить"

Дружина відомого коміка і гумористичного актора студії "Квартал 95" Євгенія Кошового Ксенія поділилася смішним відео, яке вже встигло стати новим трендом. Йдеться про відео з кумедним дідусем, який перед тим, як заспівати пісню переможців Євробачення-2022 Kalush Orchestra "Стефанія", спльовує убік - а далі вже працює політ фантазії.

Скріншот з відео
Скріншот з відео