В Україні все менш доступним стає не тільки бензин і дизпаливо, а й автогаз. Так, середня ціна на скраплений газ 19 травня в мережах АЗС зросла на 90 копійок - до 37,58 гривні за один літр. Про це йдеться в даних цінового моніторингу ринку Консалтингової групи "А-95".

В Україні все менш доступним стає не тільки бензин і дизельне паливо, а й автомобільний газ, який завжди був дешевшим. Так, станом на 19 травня середні ціни на цей вид палива досягли 37,58 гривні за літр, що на 90 копійок вище.

ціни на автогаз, скріншот з відео
ціни на автогаз, скріншот з відео

Так, на станціях SOCAR автогаз подорожчав на 3 гривні - до 37,48 гривні за літр. На 1 гривню підняли ціни станції ОККО і WOG - до 37,99 і 38,98 гривні за літр відповідно. Також на 1 гривню зросли ціни на автогаз на станціях KLO, "Автотранс" і BVS. Паливо продають по 39, 38,98 і 38,99 гривні за літр відповідно.

АЗС, фото: скріншот з відео
АЗС, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, оновили ціни на автогаз мережі "БРСМ-Нафта", Chipo, "Укрнафта" та інші. Рівень подорожчання становить від 0,5 до 3,5 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Також наш портал інформував, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.