Армія рф окупувала склад "АТБ" і розпивала горілку, закушуючи котячим кормом

Анна Буткевич розповіла про безчинсву ворожої армії в інтерв'ю радіоведучому славі Дьоміну. За словами знаменитості, окупанти зайшли в розподільний центр супермаркету "АТБ" і всіляко там бешкетували. Мало того, що вони увірвалися на приватну територію, так вони ще й дозволили собі розпивати міцні алкогольні напої, а закуску вони вибрали незвичайну - котячий корм.

Буткевич і Дьомін, скріншот з відео
Буткевич і Дьомін, скріншот з відео

Олексій Арестович повідомив що його вигнали з ОП Зеленського, вже знайшов нову роботу: "З мене знущаються"

Радник глави Офісу Президента Єрмака Олексій Арестович знаменитий своїм заспокійливим ефектом на уми українців, який він виробляє у своїх відео. 16 травня в день кривавого повного місяця друг Михайла Подоляка виклав цікаве відео, де сказав, що його вигнали з ВП.

Олексій Арестович миє машину на заправці
Олексій Арестович миє машину на заправці

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У Володимира Зеленського розповіли, чи можливе Євробачення-2023 в Маріуполі: "Крапка. Сто відсотків"

Kalush Orchestra 14 травня здобули перемогу на Євробаченні-2022 для України. Володимир Зеленський у своєму емоційному привітанні хлопців і України впевнено сказав, що буде зроблено все для того, щоб наступне Євробачення провести в Маріуполі. Які шанси в України прийняти Євробачення – 2023? І що символізує перемога України на головному пісенному конкурсі Європи? Про це розповів міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко для передачі"Сніданок з 1+1".

Міністр культури Олександр Ткаченко, фото: Знай.uа
Міністр культури Олександр Ткаченко, фото: Знай.uа

Російські пропагандисти знову "перевзулися", і вперше заговорили про капітуляцію: "Однозначно в цьому впевнені"

Російська пропаганда продовжує "перевзуватися" практично щодня. Вони в черговий раз змінили риторику, і вперше за три місяці війни заговорили про капітуляцію. Через більше 80 днів після початку повномасштабного вторгнення, вони заговорили вже зовсім інакше. Зрозуміли, що ніякої перемоги їм не бачити, але брехати своїм глядачам потрібно.

Полонені орки. Фото: Telegram
Полонені орки. Фото: Telegram

У Сергія Притули проблеми зі здоров'ям через війну, друг Педана розповів правду: "Не хочу нікого лякати"

Не кожен може впоратися з переживаннями, які принесла повномасштабна війна, самостійно, і це нормально. Наприклад, ведучий Нового каналу Сергій Притула, який волонтерить і допомагає армії з 2014 року, відвідував фахівця.

"Не потрібно соромитися звертатися за професійною допомогою. Я ходив до психолога-якісь речі було складно самостійно переварити і пережити.

Сергій Притула. Фото: скрін youtube
Сергій Притула. Фото: скрін youtube