Відома українська акторка і співачка Анна Буткевич, яка до того ж є дочкою мільярдера і співвласницею великої мережі супермаркетів, розповіла про потворну поведінку російських солдатів, які розгромили розподільний центр "АТБ".

Стало відомо про черговий злочин армії рф, яка за час війни встигла розбомбити половину України, обікрасти її громадян і підприємства, а також вбити кілька тисяч мирних людей.

Анна Буткевич розповіла про безчинсво ворожої армії в інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну. За словами знаменитості, окупанти зайшли в розподільний центр супермаркету "АТБ" і всіляко там хуліганили. Мало того, що вони увірвалися на приватну територію, так вони ще й дозволили собі розпивати міцні алкогольні напої, а закуску вони обрали незвичайну - котячий корм.

Буткевич і Дьомін, скріншот з відео
Буткевич і Дьомін, скріншот з відео

Буткевич сказала, що в центрі було безліч продуктів, включаючи дорогі цукерки, вино і консерви. Але, з невідомих причин, їжа для тварин виявилася для окупантів більш привабливою. Дівчину дуже здивував даний факт, тому вона не стримала емоцій.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Вони їли котячий корм, ти уявляєш? Я коли це побачила, у мене просто мозок вибухнув", - сказала Буткевич.

Нагадаємо, полонених кадирівців неможливо допитати, причина банальна, але неможливо здогадатися

Як повідомляв Знай.uа, улюбленець українців Віталій Кім розповів, що йому погрожують, але у нього є зброя: "Мені дещо забороняють тут робити"

Також портал Знай.uа писав, що українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши артилерію точно на ціль: залишили лише жменьку попелу