Місячні затемнення - це кульмінація процесів, що почалися набагато раніше. І це кармічний час, в який вже нічого не змінити. "Пожинаємо плоди", як-то кажуть. Це виражається у подіях або важливих інсайтах (усвідомленнях).

16 травня 2022 в 7:11 за Києвом відбудеться повне місячне затемнення в Скорпіоні.

Скорпіон - водний найемоційніший знак. Знак глибинних процесів, трансформації, смерті та відродження. Як фізічного, так і символічного. Скорпіон - це духовний воїн.

Місячне затемнення, фото: Pixabay
Місячне затемнення, фото: Pixabay

Астрологиня Христина Соколовська впевнена, що в цей день не потрібно дивуватись жодним новинам. На поверхню виходить весь бруд, який накопичувався роками. Перерозподіл світової влади і грошей, розкриття секретів, знов смерті. Все випливає на поверхню. Місяць в поєднанні з південним вузлом означає, що щось прийдеться залишити. Це схоже на кармічний бумеранг.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В цей час може "накривати". Як емоційно, так і ментально. Можливі непорозуміння. Що потрібно, щоб цього не сталося? Спочатку йде думка (наше ставлення до чогось), потім емоція (викликана думкою). Тому слідкуйте за думками. Спіймали себе на негативі - свідомо змінюйте! Тренуйте свої нейронні зв’язки! Також це затемнення додає нам протистояння та якогось обмеження, тренуючи наше терпіння (тау-квадрат Сатурна). У розрізі війни ситуація гальмується і додає боротьби, де ніхто не хоче поступитися.

Місячне затемнення, фото: spaceweathergallery.com
Місячне затемнення, фото: spaceweathergallery.com

Також астрологиня зробила прогноз за знаками Зодіаку. Що ж очікує на президента Україні Володмира Зеленського? Нагадаємо, що його знак Зодіаку - Водолій.

"Зміни призначення. Водолії повинні побачити, яка кульмінація є у справі, якою вони займались довгий час. Можливо, це зміна курсу. Скорпіон щось хоче забрати, тому якась сфера може проявитись, щоб її підчистити або відпусити. Також це статус. Якісь ваші обмеження можуть впливату на ту зміну, яка може бути у кар'єрі або намірах."

Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official

А що ж у Терезів? Зазначимо, що під цим знаком народився поки ще президент росії володимир путін.

Христина Соколовська дає однозначну відповідь:

"Питання, які стосуються фінансів, самооцінки і талантів. Це затемнення принесе кульмінацію у цих питаннях. Доходи можуть відвалитись, але це можливвіст поумати про нові канали. Це питання на психологічному рівні також. Щось може померти, відмерти на внутрішньому рівні. Або затемнення дасть те зрушення, яке буде стосуватись цих змін. Протистояння можуть бути у сфері дітей, кохання, хоббі, що можуть заважати"