Поліцейські проводять обширний обшук в районі, в тому числі по домівках, після шокуючого інциденту, який розглядається як спроба викрадення.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Поліція почала масштабний розшук після того, як двоє чоловіків спробували викрасти дворічну дівчинку в Гемпширі.

Інцидент стався, коли жінка була зі своєю дочкою і собакою в Маунт, Рінгвуд, Хемпшир, між 10:40 і 10:50 ранку в середу, 11 травня.

Копи
Копи

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Заява на сторінці поліції Рінгвуда в Facebook свідчила: представник поліції Хемпшира сказав: "До жінки і її дворічної дочки підійшли двоє чоловіків, які проявили інтерес до її собаки. Жінка повідомила, що один з чоловіків підібрав її дочку і побіг з нею в бік прилеглого житлового масиву. Дитину відпустили після того, як собака вкусила чоловіка за ногу. Маленьку дівчинку та її матір підтримують офіцери-фахівці, які на цьому ранньому етапі намагаються встановити точні обставини того, що сталося, і в даний час вони розглядають це як спробу викрадення".

Місце злочину
Місце злочину

Детектив-інспектор Джанін Бредлі сказала: "Ми повністю розуміємо, що цей інцидент матиме значний вплив на суспільство, і ми хочемо запевнити громадськість в тому, що ми дуже серйозно ставимося до цього звіту. Наші офіцери проводять великі розслідування в цьому районі, в тому числі відвідують будинки, досліджують камери відеоспостереження, і в цьому районі будуть патрулювати з високою видимістю, щоб заспокоїти населення. Якщо ви бачите наших офіцерів і у вас є інформація, що стосується цього інциденту, будь ласка, поговоріть з ними. Це сталося в житловому районі серед білого дня, і ми просимо всіх, хто міг бачити або чути, що сталося, повідомити про це. Можливо, ви знаєте когось, кого сьогодні вкусила собака за ногу?"

Пес
Пес

Вона додала: "Будь-яка інформація, якою б малою або незначною ви її не вважали, дійсно може допомогти нашому поточному розслідуванню і встановити винних".