Мобілізовані громадяни "ДНР" почали порівнювати фронт із зоною: "Кажуть, що "нас тут немає"

Мобілізовані з "ДНР" почали скаржитися на те, що військове керівництво їх обманює, а також проводить ряд маніпуляцій. Бояться, що тепер нескоро потраплять додому. Розкрилися нові подробиці про російське вторгнення. Патріотизм у військових почав гаснути, і вони почали усвідомлювати, у що вплуталися.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" змушена мити посуд у французькому ресторані через брак грошей: "Так, не в кайф це все"

Українська актриса і одна з найбільш спортивних учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна. Вона показала, чим вона займається далеко від рідної України. Як відомо, дівчина вже довгий час перебуває у Франції, куди вона вирушила в пошуках безпечного місця.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Українцям роздаватимуть хліб безкоштовно: хто і де зможе отримати

Українцям повідомили, що пересувні відділення "Укрпошти", які працюють у нещодавно звільнених від окупації населених пунктах Київської області, безкоштовно роздаватимуть хліб місцевим жителям. до них звернувся їх давній партнер - компанія "Київхліб" з пропозицією роздавати хліб на Київщині, куди їздять пересувні відділення. Ініціативу прокоментувала директор київської філії "Укрпошти" Олеся Копчук.

Хлібзавод, скріншот: YouTube
Хлібзавод, скріншот: YouTube

Міка Ньютон, яка виступила на Греммі, розповіла про підтримку Біллі Айліш: "Серце з усією Україною"

Відома українська співачка Міка Ньютом на початку квітня цього року виступила на музичній премії "Гремі", де поспілкувалася зі світовими зірками, які підтримують Україну, в тому числі і Біллі Айліш.

Міка Ньютон, скріншот
Міка Ньютон, скріншот

Українцям повідомили, коли скасують обмеження на паливо на АЗС: "Запас, який створить стабільність"

На тлі дефіциту палива в Україні водіям повідомили приємну новину - а саме те, що в країні заплановано створення стратегічного запасу палива на кілька місяців вперед. Про це під час брифінгу повідомив заступник Голови ВП Ростислав Шурма. Його заяву опублікував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки на офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

Автомобільна заправка, кадр з відео
Автомобільна заправка, кадр з відео