На чіткій фотографії з високою роздільною здатністю, зробленої з легкого літака, що пролітає над джунглями Коста-Ріки, видно, що під літаком летить металевий диск.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Новий відбиток з високою роздільною здатністю того, що було названо "найбільш переконливою фотографією НЛО з коли-небудь існуючих", був випущений через 50 років після того, як він був вперше зроблений.

Аерофотозйомка Серджіо Лоайза використовувала картографічну камеру вагою 100 фунтів, коли він пролітав над Коста-Рікою, виконуючи місію з обстеження землі перед будівництвом гідроелектростанції біля вулкана Ареналь в Північному високогір'ї південноамериканської країни.

НЛО
НЛО

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли він пролітав над озером Кот на висоті близько 10 000 футів, Лоайза зробив кілька чорно-білих фотографій озера і навколишнього його тропічного лісу у високій роздільній здатності з інтервалом в 20 секунд.

На одному кадрі, зробленому о 8:25 ранку, можна побачити блискучий металевий диск-класичну інопланетну "літаючу тарілку", яка летить між двомоторним літаком Aero Commander F680 Loaiza і землею.

НЛО
НЛО

Об'єкт видно тільки на кадрі номер 300, і його сліди є або на попередньому кадрі плівки, або на тому, що знятий відразу після нього.

Ніхто - ні пілот, ні три члени його екіпажу, нічого не бачили під час самого польоту.

Вважається, що в залежності від точної висоти об'єкта його діаметр становив від 120 до 220 футів.

Незважаючи на ретельний аналіз скептиків НЛО, образ Лоайзи так і не отримав пояснення.

Прибулець
Прибулець

Незважаючи на теорії про те, що «супер» міг бути випадковим відображенням від озера або навіть кришки чайника, спроби створити «фальшиву» версію зображення з використанням технологій того часу не увінчалися успіхом.

«Це одне з найбільш переконливих наукових підтверджень реальності НЛО», - говорить Оскар Сьєрра, дослідник НЛО з Коста-Ріки.