26-річна Джейд Робертс визнала себе винною в заподіянні непотрібних страждань тигровому стаффордширському бультер'єру на ім'я Дейзі після розслідування RSPCA в серпні 2021 року.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Підлій жінці, яка залишила свою собаку вмирати, поки їхала у відпустку, заборонили тримати тварин протягом десяти років.

26-річна Джейд Робертс визнала себе винною в заподіянні непотрібних страждань своєму стаффордширському бультер'єру після того, як слідчі виявили, що тигрова собака вже померла, коли вони відвідали її будинок в Ліверпулі.

RSPCA викликали до будинку молодої жінки в серпні 2021 року після того, як були висловлені побоювання з приводу благополуччя собаки, але до того часу, коли вони прибули, собака вже померла, повідомляє Liverpool Echo.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дейзі
Дейзі

В останній раз Дейзі була жива 31 Липня 2021 року, до того, як Робертс взяв 14-денну відпустку.

Інспектор Лінн Грегг сказала, що її вразив "непереборний запах плоті", коли вона, нарешті, увійшла в будинок, і описала, як побачила "багато живих мух" в будинку 26-річної дівчини.

Клітка
Клітка

Вона додала: "Я могла бачити мертву, яка розкладається тигрову і білу собаку типу стаффордширського бультер'єра на одному кінці клітка в передній кімнаті. Основа клітки була вкрита шаром старих фекалій. У передній частині клітки стояла бірюзова пластикова миска, перевернута догори дном, металева миска з сухим кормом і ще одна металева миска, яка була порожня. У будинку було брудно, одяг і сміття були розкидані по всій підлозі. Я витягла Дейзі з клітки і побачила, що її тіло дуже сильно розклалося, у неї були відсутні очі, в її тілі були дірки і було багато личинок різного розміру. Це було дуже сумне видовище, якого можна було легко уникнути".

Робертс була засуджена до 12 тижнів ув'язнення з відстрочкою виконання вироку на 12 місяців, 20 днями, необхідними для проведення реабілітаційних заходів, вимогою про психіатричне лікування на шість місяців і доплатою потерпілим у розмірі 128 фунтів стерлінгів в магістратському суді Нортгемптона в четвер, 21 квітня.

Квартира
Квартира

Їй також заборонили утримувати всіх тварин протягом 10 років і зобов'язали виплатити 500 фунтів стерлінгів в якості компенсації.

Раніше вона визнала себе винною в заподіянні непотрібних страждань, залишивши Дейзі без нагляду без достатньої кількості їжі і води, що призвело до її смерті.