Російські окупанти звинуватили ЗСУ у використанні чорної магії: ще одне виправдання пропагандистів, чому вони програють

Стало відомо про те, що російські ЗМІ почали звинувачувати українських військових у використанні чорної магії. Чого тільки не придумаєш для того, щоб виправдати свій програш. Таку думку висловив відомий російський пропагандистський портал, який регулярно публікує фейкові новини про російське вторгнення в Україну.

Анна Трінчер корчилася від болю, поки наречений Волошин не завалив її на спину і не зацілував: всі спазми вмить пройшли

Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер завжди була досить відвертою зі своїми шанувальниками і показувала все життя "навиворіт", не упускаючи найменшої подробиці. І цього разу вона не посоромилася поділитися своїм болем, який викликали критичні дні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Трінчер і Волошин, фото з Instagram
Трінчер і Волошин, фото з Instagram

Чому Придністров'я не таке страшне, як їм лякає росія: українська розвідка заспокоїла поясненням

У Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України пояснили, чому Придністров'я не таке страшне, як їм лякають. Про це йдеться в новій публікації ГУР. Там вважають, що росіяни нагнітають ситуацію в Придністров'ї, щоб використовувати її як психологічну атаку проти України.

Фото: facebook.com/StratcomCentreUA
Фото: facebook.com/StratcomCentreUA

Ірина Федишин влаштувала концерт просто неба на підтримку українців: "Від кожного слова мурашки"

Популярна українська співачка Ірина Федишин вирішила підтримати українців у цей складний час і влаштувала концерт під відкритим небом. Співачка зазначила, що концерт був організований на підтримку Херсонщини, яка з перших тижнів російського вторгнення перебуває в окупації.

Ірина Федишин, скрін з instagram
Ірина Федишин, скрін з instagram

ЗСУ показали філігранну ліквідацію російських окупантів - прощення їм немає: "Ворога слід тримати в жаху"

Кожен день Збройні Сили України приносять нам нові перемоги, і борються з російськими окупантами. Робити це вони будуть до тих пір, поки наші землі не покине останній ворог. Новий ролик був опублікований цього разу 30-ю окремою механізованою бригадою імені князя Костянтина Острозького. Вони показали, як легко справляються з російськими окупантами.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook