У вівторок, 3 травня 2022 року, президент України Володимир Зеленський виступив перед народними депутатами у Верховній Раді.

Разом з тим, перед нардепами виступив і британський прем'єр-міністр Борис Джонсон, який полюбився українцям завдяки його величезній підтримці і стійкості перед тими погрозами, які сьогодні представляє Росія всьому світу.

Володимир Зеленський. Фото: Telegram
Володимир Зеленський. Фото: Telegram

У TikTok навіть з'явився кумедний момент виступу Володимира Зеленського, в ході якого він неправильно називає прізвище шанованого британського актора Бенедикта Камбербетча, що вже багато років є темою для різних жартів.

"Коли Україну підтримують герцог і герцогиня Кембриджські, Сери Пол Маккартні, Елтон Джон, Sting, Річард Бренсон, Джоан Роулінг, подружжя Бекхем, Бенедикт Камемберч, музиканти Queen, Pink Floyd, Deep Purple. ДО РЕЧІ, повернення Мелінди Сіммонс (британський дипломат і чинний посол Великобританії в Україні)", - говорить Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У цей момент режисери прямої трансляції показали обличчя Джонсона, який заусміхався і щось собі, мабуть, записав.

@ohmysofiia

обожнюю їх 😂❤️ #україна #україна🇺🇦 #🇺🇦 #володимирзеленський #зеленський #zelensky #volodymyrzelensky #борисджонсон #джонсон #jonson #borisjohnson #укртікток #українськийтікток #foryou #fypシ

♬ оригінальний звук - Софія

А ще Зеленський згадав недавній візит прем'єр-міністра Джонсона. У дуже складний час і в дуже важливу мить. Зазначивши, що його прогулянка київськими вулицями показала світові, що відчуває дійсно серце України. І це біль, люди, яких він там зустрів. Їхні слова, їхні очі, посмішки, подарунки.

Нагадаємо, історичний день у Верховній Раді, виступ Джонсона і Зеленського - головні меседжі

Як повідомляв "Знай.ua", експерти пояснили, чому потрібно знищити Кримський міст для перемоги ЗСУ: стратегічно важливий об'єкт

Знай.ua писав, пропагандисти в своїх шоу вже хочуть продавати награбоване закордон