Майстер манікюру і неймовірно креативна дівчина поділилася патріотичними дизайнами, які однозначно сподобаються яскравим і сміливим. Ідеї для манікюру вона розмістила на своєму особистому акаунті в Instagram, на який поки що підписано всього 36 тисяч осіб. Але після того, як всі побачать її роботи, це число однозначно збільшиться.

Власницю аккаунта "culturamanicura" звуть Діана Коваль. Особистої інформації про дівчину практично немає, але з перших її постів можна зрозуміти, що вона - майстер своєї справи. Дівчина розміщує пізнавальну інформацію для шанувальників і ділиться ідеями для манікюру. І цього разу вона вирішила здивувати всіх унікальними і патріотичними дизайнами, кожен з яких можна розглядати годинами.

Скріншот з Instagram, Діана Коваль
Скріншот з Instagram, Діана Коваль

Дівчина використовує канцелярські маркери яскравих кольорів, щоб домогтися такого приголомшливого результату. Методом проб і помилок вона визначила ті, які не розтікаються під топом, мають ідеальну товщину і насиченість. Діана радить канцелярський маркер Centropen ( fine liner 0,5) для тонких ліній і Centropen permanent (розмір М).

Серед її робіт можна зустріти дизайни з гучними фразами, які так полюбили всі українці. Наприклад, "Батько наш Бандера", "Додому" і відомий всім напрямок російського корабля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот з Instagram, Діана Коваль
Скріншот з Instagram, Діана Коваль

Нагадаємо, головні тенденції манікюру на весну 2022 року: соковитий малиновий, дизайн з квіточками і незвичайний "френч"

Як повідомляв Знай.uа, кислотні костюми, голі сукні і море бахроми: якими будуть модні тенденції весни-2022, поради від Аліни Мілош

Також портал Знай.uа писав, що "Винаходячи Анну", "Ейфорія" і "Вечірка": добірка серіалів, які допоможуть відволіктися від тривожних думок