Близько 80 пожежників і 12 пожежних машин борються з вогнем на рендлсдаун-роуд в Беллінгемі, південно-східний Лондон, після того, як в небі були помічені клуби густого чорного диму.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Лондонська пожежна бригада спочатку написала в Твіттері: "Вісім пожежних машин і близько 60 пожежних беруть участь у гасінні пожежі на рендлсдаун-роуд #Беллінгем. Будь ласка, підпишіться на @LondonFire для отримання додаткової інформації, коли вона у нас з'явиться".

Потім вони оновили цифри, заявивши, що з вогнем боролися дванадцять двигунів і близько 80 пожежників.

Пожежа
Пожежа

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Загорівся фургон, також постраждав ряд сараїв і господарських будівель. Інформації про постраждалих на даному етапі немає - повідомили в МНС.

На кадрах і фотографіях з місця події в Беллінгемі на південному сході Лондона видно, як густий стовп чорного диму піднімається в блакитне небо.

"Масштабна пожежа в # Беллінгемі #Кетфорді", - написав один зі свідків у Твіттері разом з відео з місця події.

У його ролику, знятому з машини, що стоїть, видно, як дим швидко піднімається в небо.

Пожежа
Пожежа

Він написав, що пожежа сталася недалеко від залізничного вокзалу Беллінгема в Льюїшемі.

Екіпажам з Бекенхема, Бромлі, Форест-Хілла і прилеглих станцій знадобилося близько години і десяти хвилин, щоб взяти вогонь під контроль.

Служба повідомила, що їм зателефонували о 17:07, і до цього моменту було отримано 45 дзвінків від стурбованих жителів.

Свідок Емма Шоу сказала: "Я теж бачу це з парку Блайт-Хілл. Багато диму. Сподіваюся, не так погано, як здається".

Пожежа
Пожежа

Раніше Thameslink заявляла, що ніякі служби не можуть зайти на станцію Беллінгхем "через пожежу біля будівлі залізниці".

Повідомляється, що дорога A21 Bromley Road також була закрита в обох напрямках.

Ця новина з'явилася після того, як 120 пожежників боролися з вогнем в Дептфорді, також на південному сході Лондона, вчора після того, як дах баготоповерхового будинку загорівся, в результаті чого більше десятка людей покинули палаючу будівлю.

На відео, підтвердженому інформаційним агентством PA, видно, як дим піднімається з даху будівлі, поки пожежники борються з полум'ям на Creek Road.

Пожежа
Пожежа

За словами жителів, в той час в багатоквартирному будинку велися будівельні роботи, навколо стін було видно будівельні ліси.