Гусениці коричневого хвостового метелика випускають токсичні шипи, які можуть бути шкідливі для людини і особливо небезпечні для собак, оскільки побоюються спалаху на популярному пляжі Ессекса.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Любителів пляжного відпочинку просять бути особливо пильними після того, як на популярному пляжі Ессекса були помічені токсичні гусениці.

Є побоювання, що ми знаходимося на тлі спалаху гусениць коричневохвостих метеликів з численними спостереженнями на пляжі Джейвік-Сендс.

Тварини можуть бути шкідливі для людей, викликаючи свербіж шкіри, але найбільш небезпечні для собак.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами жителя, гусениці вилупилися з брекона на пляжі і переповзли по стежці в сади прилеглих будинків з вихідних (23 квітня), повідомляє EssexLive.

Вони стверджували, що основний спалах знаходиться на пляжі у верхній частині Сі Пінк Вей.

Бурохвості метелики зазвичай виходять навесні, і їх можна знайти біля рослинності.

Пляж
Пляж

Гусениця випускає в повітря дратівливі волоски, які можуть викликати роздратування шкіри і можуть досить серйозно вплинути на деяких людей, а також виявитися потенційно небезпечними для собак.

Коричневі хвостові метелики коричневого кольору, мають пунктирну білу лінію з кожного боку і дві дуже характерні червоні точки на задній частині хвоста.

За даними Bulldogology, ці комахи можуть викликати у вашого цуценя серйозний дискомфорт через болі в животі, діарею або навіть ураження, що робить гусениці потенційно токсичними для кращого друга людини.

Власники собак також були попереджені, що собаки можуть ненавмисно стати жертвами токсичного впливу хімічних речовин в інсектицидах, якщо власники вирішать обприскувати їх, щоб видалити комах.

Інсектицид - дуже популярний спосіб позбутися від таких шкідників, але він також може виявитися токсичним для вашого чотириногого друга.