Командир морпіхів Волина просить врятувати маріупольців, щоб запобігти катастрофі: "Зараз не 1940-й..."

Тимчасово виконуючий обов'язки командира 36-ї бригади морської піхоти просить застосувати до людей, які перебувають на "Азовсталі" процедуру extraction. Процедуру, яка передбачає вивезення, виведення військових і цивільних з місця бойових дій в безпечну зону, а саме на територію третьої держави.

Сергій Волина. Фото: Facebook
Сергій Волина. Фото: Facebook

Тіна Кароль збирає мітинги, Макс Барських віддав гроші, Клопотенко годує у Львові-як зірки допомагають Україні в часи війни

Багато зірок стали справжніми інформаційними воїнами України. Вони співають на площах, в бомбосховищах і підтримують наших за кордоном. Тіна Кароль збирає багатотисячні мітинги в містах Польщі на підтримку українців. Група Океан Ельзи підтримує медиків і волонтерів. Святослав Вакарчук їздить по всій Україні і допомагає триматися українцям, які вже тижнями живуть у підвалах, і тих, які евакуюються.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Віталій Кім показав, як українці борються проти створення "ХНР" в Херсоні: гранати від окупантів і четверо поранених

Глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім показав, що зараз відбувається в тимчасово окупованому Херсоні. Українці не збираються здаватися. Люди з прапорами України і плакатами виступають проти російської окупації, і не збираються слухатися "нову владу".

Виталий Ким, фото: скриншот из видео
Виталий Ким, фото: скриншот из видео

Наталія Могилевська захопилася силою українців, яких на старості років спіткала війна: співають гімн і зберігають оптимізм

Відома українська виконавиця Наталія Могилевська з перших днів війни активно підтримує українців. Цього разу зірка провідала жителів Чернігівської та Київської областей, які позбулися житла через бомбардування окупантів.

Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталя Могилевська. Фото: скрін youtube

Анну Трінчер розгнівала українська співачка, яка готується до дуету з Філіпом Кіркоровим в Росії: "Це занадто огидно"

Анна Трінчер відреагувала на поведінку української співачки Анни Дзюби родом з Черкас, яка ще недавно виступала у складі групи Artik&Asti, а тепер же активно почала вести сольну кар'єру під псевдонімом Anna Asti.

Анна Трінчер, фото з Instagram
Анна Трінчер, фото з Instagram