Російські окупанти "призначили" нову главу міста Василівки Запорізької області. Зрадницею держави виявилася жінка на ім'я Наталія Романіченко, яка до того ж займається продажем продуктів харчування власного виробництва, зокрема ковбаси та пельменів.

Про це стало відомо з опублікованого відеозвернення самої Наталії Романіченко в мережі. Жінка російською мовою звернулася до жителів Василівки і проголосила себе главою міста. Також вона звинуватила українську владу в страшних подіях на Донбасі в 2014 році, де насправді бойові дії почала росія. Більш того, вона закликала українців співпрацювати з "братнім народом" і заявила, що тепер у всіх з'явилася надія на "мирне життя".

"Після державного перевороту в 2014 році київський режим розв'язав на Донбасі криваву бійню. Я впевнена, що разом з братнім російським народом у нас вийде налагодити мирне життя", - сказала жінка на відео.

Для запису відео вона пов'язала на плече георгіївську стрічку, яка в Україні вже давно не використовується і не вітається. Таким чином, судячи з усього, вона висловила підтримку російським окупантам.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, на будівлі міськради Василівки рашисти вже встигли зірвати український прапор і повісити свій.

Російський прапор на будівлі міськради у Василівці
Російський прапор на будівлі міськради у Василівці

Нагадаємо, ні хвилини спокою: українцям показали найбільш "тривожні" області в Україні

Як повідомляв Знай.uа, на "Азовсталі" сталося загоряння через обстріли окупантів: українські бійці намагаються звільнити людей з-під завалів

Також портал Знай.uа писав, що в Великобританії "дали добро" Україні на нанесення ударів по об'єктах Росії: "Це частина війни"