Президент Володимир Зеленський показав, яким прекрасним був Маріуполь до приходу російських "визволителів". Він опублікував серію знімків міста на своїй сторінці в facebook.
Про ситуацію в місті Маріуполь вже чув весь світ. Російські окупанти безперервно обстрілювали місто, від якого зараз залишилися практично одні руїни. Вулиці усіяні тілами мирних жителів, яких загарбники ховають у братських могилах. На території заводу "Азовсталь" ще тримають оборону українські захисники, але ситуація критична.

Маріуполь до війни. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Маріуполь до війни. Фото: facebook.com/zelenskiy.official

Президент Володимир Зеленський вирішив нагадати, що до приходу росіян Маріуполь був квітучим містом, яке дивувало своєю красою. Він опублікував знімки до військового Маріуполя фотографа Віктора Дєдова. Глава України зазначив, що через Росію зараз немає ні міста, ні фотографа, який зробив ці прекрасні знімки.

Маріуполь до війни. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Маріуполь до війни. Фото: facebook.com/zelenskiy.official

"Таким був Маріуполь до вторгнення російських військ. Красиве півмільйонне місто. Зараз там немає жодної неушкодженої будівлі. Маріуполя немає. І Віктора Дєдова, який зробив ці фото, теж вже немає", - написав Володимир Зеленський.

Раніше Знай писав, російські окупанти планують масштабні обстріли на Великдень: пишуть на снарядах "Христос воскрес".

Також ми писали, окупанти шукають вразливі місця ЗСУ, щоб завдати масштабного удару по Донецьку: припинення вогню на "Азовсталі" виявилося брехнею.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, воїни ЗСУ відправили до Кобзона російських окупантів, які орудували в Бучі: "Зазнали втрат".