Президент США Джо Байден ефектно пожартував у стилі "Джеймса Бонда". Глава держави обмовився під час виступу і розвеселив оточуючих. Ролик швидко поширився в мережі.

Американський президент, виступаючи перед публікою трохи обмовився, але швидко перевів все жартома, що повеселило оточуючих. Так, він запропонував називати себе Джо Біден після того, як не зміг вимовити прізвище члена Палати представників Ерла Блюменауера.

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

"Послухайте, ось лише частина з того, чого ми доб'ємося цими інвестиціями. Перше, спасибі Рону Вайду, Джефрі Мерклейну і Ерлу Бам... Пробачте. Ви можете називати мене Біден. Джо Біден", - сказав американський президент під час виступу.

Варто відзначити, що Джо Байден, як президент США дуже допомагає Україні в протистоянні російським окупантам. Так, напередодні він оголосив новий пакет допомоги Україні на 800 мільйонів доларів. Це вже третій пакет військової допомоги Україні на таку ж суму, яку США виділили з початку російського вторгнення.

Раніше інформаційний портал Знай писав, українець завоював "золото" на "Іграх Нескорених", і на весь світ розповів про подвиг захисників Маріуполя: "Непереможні".

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також ми писали, ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання" окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".