Після повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого, нашу країну почав підтримувати практично весь світ. У багатьох містах люди виходили на протести, збирали гуманітарну допомогу та інше.

Так, у США на підтримку України навіть вивісили синьо-жовтий прапор, проте росіяни його панічно бояться. Цьому свідчить відеоролик, який опублікували в мережі.

Так, росіяни проїжджали повз український і американський прапори, і різко запанікували. Жінка в авто навіть попросила закрити вікно в машині, і не привертати увагу.

Реакція на прапор України, скріншот
Реакція на прапор України, скріншот

"Поїхали, поїхали. Двері закривай, вікно закрий. Вікно закрий, я тебе прошу, вікно закрий. Я тебе просила не привертати увагу", - зазначила жінка на відео.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Що спричинило за собою таку реакцію росіян на український прапор - невідомо. Однак, така реакція дуже сильно тішить українців:

"Чого бояться росіяни, як чорт ладану? Правильно, українського прапора. Непередавана реакція росіян в США, які побачили синьо-жовте полотнище на горизонті. Це можна переглядати вічно!",- іронічно відзначили в Телеграм-каналі "Правда Геращенка".

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Нагадавши, Міноборони рф Шойгу з'явився на публіці вперше за 3 тижні: "впровадять нові способи бойових дій"

Раніше Знай писав, бабусі з Росії звернулися до американського народу із закликом "повалити" демократичну владу: "лідери ведуть вас у пекло"

Також Знай повідомляв, росіянин намагався оформити документи на вкрадену машину в Україні, "подарунок" від зятя-військового: "трофейний красень"