У Росії почали переслідувати "тещу Володимира Зеленського". Звичайно, насправді жінка не має родинних зв'язків з родиною Володимира Зеленського, а просто є тезкою його тещі, але російських пропагандистів це зовсім не зупинило. Так, росЗМІ вже встигли випустити "розслідування" і приписали президенту України нерухомість в Москві. Про це повідомляє "Медіазона".

У Москві живе тезка тещі Володимира Зеленського, причому у неї інша дата народження, але незважаючи на це їй вже зацікавилися російські медіа. Так, москвичка Ольга Кияшко розповіла, що її записали в родички президента України Володимира Зеленського. Жінка зізналася, що давно знала, що вона повна тезка тещі Зеленського, але при цьому сама навіть не має родичів в Україні.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Ольга Кияшко зазначила, що після виявлення несподіваного "родинного зв'язку" з президентом України її почали переслідувати дивні люди, які видають себе за журналістів. Після візиту таких осіб "Яндекс. Новини" опублікували замітки про те, що у родичів президента України "є нерухомість в Росії".

Ольга Кіяшко
Ольга Кіяшко

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Жінка зізналася, що через переслідування побоюється за свою безпеку і додала, що люди, які створили фейк і самі добре розуміють, що вона не має відношення до сім'ї Володимира Зеленського.

Раніше Знай писав, родича Олексія Навального застрелили російські окупанти в Бучі: побачили прізвище в паспорті.

Також наш портал повідомляв, ЗСУ відбили потужну атаку ворога і вразили сім повітряних цілей: як пройшла ніч 19 квітня, звіт Генштабу.

Нагадаємо, Україна готова повернути всю Донецьку і Луганську області в ході другої фази: "Реально зможемо".