Стало відомо про черговий конфуз росіян. Придумали танк, який стріляє у ворогом фекаліями. На що тільки вони не підуть, коли забрали можливість виготовляти зброю.

Про новинку російського оборонпрому розповіли в ефірі 5 каналу.

Ні, це не якийсь прикол, а реальна розробка жителя Санкт-Петербурга. По всій видимості, санкції сильно вдарили по країні, і її можливостям.

Російський танк, фото: скріншот з відео
Російський танк, фото: скріншот з відео

Автор розробки говорить про те, що в такий спосіб раз і назавжди можна вирішити проблему туалети для бійців, і тим самим підірвати моральний дух ворога.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Всього за один день Олександр Семенов став відомим. Після того як він оприлюднив свій новий проект, про це навіть розповіли на місцевому телебаченні.

Російський танк, фото: скріншот з відео
Російський танк, фото: скріншот з відео

Це танк-каломет, який стріляє екскрементами. Для заряду знадобиться три бійці, і застосовувати зброю, як вони відзначають, створено щоб зламати дух противника.

Можливо, це і є та сама ядерна зброя, якою вони постійно загрожують всьому світу.

До слова, в МВС вирішили раз і назавжди пояснити, чому Росія почала погрожувати ядерною зброєю. Це один з їх головних козирів, і звичайно ж один з етапів інформаційної війни.

"Їх головний козир-ядерна зброя, тому вони розганяють ці страхи на всіх фронтах. Ми повинні розуміти, що це останній козир Путіна. Зараз на нас йде інформаційна атака і спроба ще раз підняти ставки в інформаційній війні. Зараз нічого не показує, що вони готуються до ядерної атаки", — заявив Денисенко.

Нагадаємо, що Аваков розповів, як знайдуть труп Путіна

Раніше повідомлялося, що українцям підказали, як вижити під час ядерного удару

Також, россіяни почали масово отримувати повістки, але ніхто не хоче їхати вмирати в Україну