Клієнтів "Приватбанку" попередили про те, що на деякий час вони втратять доступ до мобільного додатку і web-версії сервісу "Приват24". Відповідне повідомлення опублікували на сайті банку.

Відзначається, що доступ до сервісу буде відключений на ніч з 17 на 18 квітня. мобільний додаток і web-версія "Приват24" знову будуть недоступні. У "ПриватБанку" це пояснили проведенням чергового етапу регламентних робіт.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

"ПриватБанк з 23:00 17 квітня до 8: 00 18 квітня проводить черговий етап планових регламентних робіт в Приват24, необхідних для безпечної та якісної роботи сервісів... Банкомати і платіжні термінали працюють як і раніше: вільно знімайте кошти і розраховуйтеся в торгових мережах. Просимо пробачити за тимчасові незручності і сподіваємося на ваше розуміння!", - написали в банку.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також повідомляють, що тимчасові перебої в роботі «Приват24» можливі протягом усього дня, 18 квітня. Незручності можливі через процес стабілізації в роботі сервісів.

У "Приватбанку" просять клієнтів не панікувати і поставитися з розумінням до того, що відбувається.

Нагадаємо, "ПриватБанк" почне списувати гроші з карток українців: що відомо.

Раніше Знай писав, ПриватБанк скасовує комісію за платежі через LiqPay: на які карти поширюються умови, а на які-ні

Також Знай повідомляв, Відділення ПриватБанку працюватимуть у вихідні: українцям розповіли про новий графік в умовах воєнного стану