У соціальній мережі повідомили дуже приємні новини, в яких йдеться про порятунок життя молодого українця. Стало відомо, що в Україні провели дуже серйозну операцію.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Новий канал» в Instagram.

«Не припиняю захоплюватись нашими неймовірними людьми Наші неймовірні хірурги у лікарні «Феофанія» провели унікальну операцію, під час якої дістали кулю з серця, не зупиняючи його Так лікарі врятували життя 20-річного українського воїна Володимира Гордієнка. Йому дивом вдалося втекти з російського полону та вціліти після допитів, тортур та обстрілу авто, на якому він рятувався зі своїм побратимом. Два дні воїн добирався лісом і зміг вижити Дякуємо нашим лікарям за таку неймовірну роботу Ви наші янголи #standwithukraine #мисильнібомиєдині #новийканал», - підписаний пост в соціальній мережі.

Численні українські користувачі соціальної мережі прийшли в захват від такої новини. Провести таку важку операцію - справжній успіх, так як було врятовано життя молодого українця. Люди не стали мовчати і вирішили написати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Люди, Українці - ВИ неймовірні", "Слава Богу Бог його зберіг ще молодий і потрібен нашій землі Слава Україні"," Низький уклін", "Велика подяка!", "Наші герої наша гордість", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Нового каналу в Instagram
Коментарі на пост Нового каналу в Instagram

Коментарі на пост Нового каналу в Instagram
Коментарі на пост Нового каналу в Instagram

Нагадавши, Джамала розповіла, як її діти переживають війну в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Віталій Кличко повідомив про наслідки бомбардування Києва.