В Одесі затримали колишнього чоловіка так званої ексгенпрокурорки Криму Наталії Поклонської, який проводив інформаційну кампанію на користь росії.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Так, стало відомо, що правоохоронці затримали колишнього чоловіка Наталії Поклонської, яка була однією з головних фігур під час анексії Криму. Він, як керівник фракції партії ОПЗЖ Маріупольської міської ради, проводив інформаційну кампанію на користь росії.

"Працівники ДБР знайшли зловмисника на орендованій квартирі в Одесі, куди він втік з Маріуполя. Його перевірили через поліграф та встановили ймовірну причетність його до колабораційної діяльності. Наразі депутата передано Службі безпеки України", - йдеться у повідомленні.

Фото: ДБР
Фото: ДБР

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто зазначити, що колишній чоловік Поклонської спочатку був людиною Януковича, потім Медведчука, Королевської, й "дослужився" до керівника Маріупольської фракції "Опозиційної платформи - За життя". Він виступав за відновлення економічних зав’язків з росією, до того ж проти нього у суді розглядається справа щодо посягання на територіальну цілісність України.

Затриманому депутату Маріупольської міськради інкримінують проведення інформаційної діяльності у співпраці з державою-агресором, спрямованих на підтримку держави-агресора, що підпадає під кримінальну відповідальність за ч. 6 ст. 111-1 ККУ (Державна зрада).

Нагадаємо, клон Дмитра Медведєва розповів про бажання путіна почати космічну війну, Христо Грозєв заспокоїв Ілона Маска

Раніше Знай писав, Медведчук вивів тисячі людей по мінному полю: Оксана Марченко у москві заливає про "героїчні подвиги" чоловіка

Також Знай повідомляв, володимир путін взявся за "Жуковський підхід" у війні з Україною: техніку берегти, а солдатів - не шкодувати