Політик з Дніпра розповів про нові "операції" від податкової України, за словами політика, у розпал війни почалися рейди та перевірки.

У своєму Instgaram Загід Краснов з Дніпраповідомляє, що йому стали надходити повідомлення від представників малого бізнесу, що їх "кошмарять" податківці.

"Мені вже надійшло багато повідомлень від підприємців, що фіскали проводять рейди та нагинають їх встановлювати термінали та касові апарати РРО. Мотивуючи це набуттям чинності відповідним законом", - зазначає політик.

Він дивується, якщо це справді так, то "з якого дуба впали". За словами Краснова, малий бізнес, який ще живе, працює собі на збиток.

Вимоги щодо РРО. Фото: Instagram
Вимоги щодо РРО. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так ви їх на руках повинні носити - дзвонити кожному і дякувати, що підтримують економіку країни і платять людям зарплату, закликати відкривати нові кафе, ательє, магазини, торгові точки тощо".

Також Краснов нагадав владі слова нашого Президента: "Уряд отримав чітке доручення повернути малий та середній бізнес. Забрати все, що заважає. Максимально послабити податки, прибрати усі труднощі, абсолютно все".

Мабуть, деякі чиновники на місцях пропустили ці слова повз вуха або їм почувся сигнал робити з точністю до навпаки.

Він зазначив що до Дніпра переїхали підприємці з Харкова, та слід подумати про час після війни.

"Тому перестаньте "лінчувати" малий бізнес, краще підтримайте місто та його мешканців", - зазначив Краснов.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко повідомив, як українці приводять до тями Київську область.

Як повідомляв портал "Знай.ua", війна в Україні може призвести до злиднів понад 20% людства.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні порахували, у скільки обійдеться великодній кошик у 2022 році.