Стало відомо, що на території Швейцарії випустили новий досить незвичайний продукт. Зараз йдеться про міцний алкоголь з унікальною назвою.

Відповідну публікацію розмістили в telegram-каналі "Новий UA"

Всім добре відомо, що на даний момент про президента України Володимира Зеленського знає вся планета. Якщо раніше були такі країни, які ніколи не чули про Україну, то після початку війни всі вже відмінно знають, що у нас за країна і який у нас президент.

«У Швейцарії випустили горілку пол назвою" Vodka Zelensky» повідомляється, що до 2026 весь прибуток від її продажу будуть відправляти на потреби українців і відновлення України", - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Президент України закохав у себе сотні мільйонів сердець по всьому світу. Володимир Зеленський - справжній патріот і борець за свободу і справедливість. Вже є чимало чуток, що жителі Америки, нарешті, знайшли свого улюбленого президента, і це - Володимир Зеленський.

Популярність шостого президента України зросла до неймовірних висот, його обожнюють не тільки жителі України, а й люди з багатьох інших країн світу.

Нагадавши, Віталій Кім жорстко звернувся до окупантів після зґвалтувань українок.

Як раніше повідомляв портал "Знай", український продюсер Потап показав, як швидко виявити рашиста.

Також портал "Знай" писав, що Олексій Арестович в черговий раз повідомив про перемогу в Чорнобаївці.