Стало відомо, як живе титулована російська гімнастка, олімпійська чемпіонка, ексдепутат Державної Думи рф, а за деякими чутками і неофіційна дружина путіна. Про це йдеться на youtube-каналі MixShow.

Передбачувана коханка путіна дуже непогано себе почуває. Якщо в 2000-х сім'я спортсменки жила дуже скромно, то незабаром справи пішли вгору.

Аліна Кабаєва. Фото: скрін youtube
Аліна Кабаєва. Фото: скрін youtube

"Коли сім'я Кабаєвої тулилася в невеликій квартирі в нових Черемушках, але у 2007 спортсменка хвалилася новою 120 метровою квартирою в центральному районі Москви. Судячи з останньої декларації за 2013 рік у власності у Кабаєвої тоді перебувала ще одна квартира і три ділянки", - йдеться в сюжеті і підкреслюється, що придбати останню нерухомість вона могла тільки при розтраті всіх своїх накопичень.

Декларація Кабаєвої, скрін
Декларація Кабаєвої, скрін

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

За останніми даними на Кабаєву і її родичів оформлені 6 квартир в Москві і Санкт-Петербурзі. Також передбачувана коханка Путіна володіє земельною ділянкою у 25 соток в Московській області. Територія прилягає до ділянки в 45 соток з двома особняками, якими володіє її бабуся загальна вартість всього цього нерухомого майна може становити близько 1 млрд 250 мільйонів рублів.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо".

Також наш портал повідомляв, знали заздалегідь? Кремлівське видання опублікувало новину про вокзал у Краматорську за п'ять хвилин до повідомлення про вибухи.

Нагадаємо, Україна очікує надання статусу кандидата на вступ до ЄС у червні - Ольга Стефанишина.