"ПриватБанк" закриває для своїх клієнтів програму "Бонус+". Всі кошти, які залишаться на цьому рахунку буде передано на потреби ЗСУ.

Відповідні повідомлення вже почали отримувати клієнти "ПриватБанку".

Так, стало відомо, що у "ПриватБанку" вирішили закрити програму лояльності "Бонус+". Згодом всі гроші клієнтів на цих рахунках передадуть на потреби ЗСУ.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що своїм клієнтам банк дає можливість використати накопичені бонуси протягом 30 днів у мережі магазинів "Бонус+" чи Приват24. А вже з 1 травня наявні на картках бонуси почнуть автоматично списуватися на підтримку армії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як зазначили у "ПриватБанку" загалом в українців на рахунках "Бонус+" перебуває близько 600 мільйонів гривень. Ці кошти можна витрачати тільки у партнерських магазинах або у закладах харчування.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

Варто нагадати, що "ПриватБанк" також скасував "кредитні канікули", які б мали працювати до 1 червня. Втім банк зазначив, що до кінця військових дій клієнтам не буде нарахована пеня та штрафи. Власники карток "Універсальна Gold" зможуть не платити за їхнє обслуговування до кінця весни.

Нагадаємо, українці можуть витратити гроші з єПідтримки на будь-які товари: у Мінцифрі зняли всі обмеження під час воєнного стану для громадян

Раніше Знай писав, ПриватБанк скасовує комісію за платежі через LiqPay: на які картки поширюються умови, а на які - ні

Також Знай повідомдяв, Відділення ПриватБанку працюватимуть у вихідні: українцям розповіли про новий графік в умовах воєнного стану