Російський пропагандист Володимир Соловйов заперечує факт геноциду українського народу у Бучі, який чинили солдати російської армії.

Про це стало відомо з недавнього відеоролика російського пропагандиста.

Після того, як українські військові вигнали з Київської області, та зокрема Бучі російських окупантів стало відомо, що вони чинили там протягом місяця. Як заявила українська влада у Бучі від рук російських загарбників загинуло понад 420 мирних жителів. Цей воєнний злочин назвали геноцидом українців.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Водночас Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що кількість людей, убитих російськими військами у Бучі Київської області, вища, ніж жертв різанини у Вуковарі. Фото та відео доказів з місця подій викликали шок і засудження з боку представників міжнародної спільноти і заклики до посилення санкцій проти росії і кримінального переслідування винних.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак, у росії замовчують правду та називають все це "постановкою" та провокацією". До такої ж думки долучився і пропагандист Володимир Соловйов.

Соловйов. Фото: скрін youtube
Соловйов. Фото: скрін youtube

"Ну які ж брехуни. Ну просто ко***ні тварюки. Ну і звичайно правильно пише Армен Сумбатович Гаспарян, що Вікіпедію нам час закривати. Вони вже розмістили статтю "Різанина в Бучі". Ну звичайно. Різанина в Бучі, а Буча тому що Буча це м'ясник, так? І вдала співзвучність. Тобто зрозуміло, що за цим стоять британські спеціалісти", - заявив Соловйов.

Нагадаємо, ЗСУ "приземлили" розпіарений вертоліт ворога протитанковим комплексом "Стугна" – "Це фантастика!"

Також Знай писав, окупантів, які влаштували Бучанську різанину, знов направили в Україну: їх дуже чекатимуть

Раніше Знай повідомляв, росія випадково визнала вбивство 93 мирних жителів: "Бойовики в цивільному одязі"