Один з найбільших банків України ПриватБанк повідомив клієнтів про закриття програми "Бонус+". Вона перестане працювати з 1 травня. Про це йдеться в повідомленні пресслужби банку соціальної мережі в Facebook.

ПриватБанк закриває програму "Бонус+" з 1 травня. Відзначається, що всі кошти, які були накопичені на рахунках, але не витрачені до цього дня, будуть спрямовані на потреби Збройних сил України, а також на відновлення країни після війни.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

У банку попередили клієнтів, що до кінця квітня вони можуть використовувати накопичені бонусні кошти в мережі Магазинів-Партнерів Програми або самостійно перевести їх на потреби Збройних сил України.

"До кінця місяця ви можете перевести гроші з рахунку "Бонус+" на потреби ЗСУ в Приват24: Добро – підтримка ЗСУ. Або використовувати накопичені бонуси в мережі Магазинів-Партнерів " Бонус+" на свій розсуд. Вже з 1 травня програма не працюватиме ", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ПриватБанк. Фото: Youtube
ПриватБанк. Фото: Youtube

У фінустанові відзначили, що на даний момент на бонусних рахунках клієнтів налічується 600 мільйонів гривень. Також додали, що в даний час банк працює над створенням нової бонусної програми.

Раніше інформаційний портал Знай писав, уряд виплатив авансом квітневі пенсії, але не всім – хто отримає гроші завчасно.

Також ми інформували, допомога на поховання пенсіонера: у ПФУ розповіли українцям, як отримати допомогу під час війни.

Нагадаємо, отримати пенсію або забрати посилку: "Укрпошта" показала в яких областях і як працюють відділення, карта.