Як відомо, незважаючи на війну в Україні триває освітній процес, відразу в 13 областях. В одній з них було прийнято рішення знову взяти паузу.

Про це заявив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Станом на 30 березня, навчання почало понад 3,3 мільйонів учнів по всій країні. З них кількість тимчасово переміщених дітей, які також долучилися до навчання, понад 62 тисячі громадян.

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

"Починається четвертий тиждень навчання в умовах воєнного стану. За даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, в 13 областях всі ЗЗСО продовжують освітній процес за дистанційною формою навчання. В одній області частково організовано дистанційне, змiшане та очне навчання. У чотирьох областях частково в школах дистанційний процес або канікули в школах п'яти областей частково організований дистанційний процес, канікули або заняття припинені" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В одній з областей, де ситуація залишається і далі напруженою, освітній процес призупинено. Також, що стосується ще однієї області, інформація відсутня через запеклі бойові дії.

Також, за даними Сергія Шкарлета, дитячі садки у 8 областях частково працюють у звичному форматі, частково використовують елементи дистанційного навчання.

Дистанційне навчання, фото: скріншот з відео
Дистанційне навчання, фото: скріншот з відео

Коли діти повернуться до колишнього процесу освіти - не знає ніхто. Потрібно дочекатися кінця бойових дій.

Нагадаємо, що взяв ключі і старі фото: на Київщині з села евакуювали останнього жителя-дідусь пережив авіаудари і обстріли

Раніше повідомлялося, що дiвчинка з київського бомбосховища підказала українцям "рецепт" перемоги

Також, учнi РФ донесли на вчителя, яка розповіла правду про війну в Україні