У Пензі школярі написали донос на вчительку, яка розповіла про війну в Україні. На педагога завели кримінальну справу за статтею про"фейки", та її очікує 10-тилітнє ув'язнення.

Розмова відбулася між вчителькою Іриною Ген з училища олімпійського резерву і двома її ученицями. Інформацію розмістили в Telegram-каналі Baza. Педагог емоційно спрробувала пояснити восьмикласницям, чому зірвалася їхня поїздка на змагання в Європу.

Також дівчатка дізналися про те, що таке сепаратизм, кримське питання, малайзійський "Боїнг" і бомбардування пологового будинку в Маріуполі.

На вчителя завели справу за частиною 2 статті 207.3 КК РФ про фейки про Збройні Сили РФ. Ця стаття, що з'явилася в Кримінальному кодексі РФ після вторгнення Росії в Україну, передбачає покарання у вигляді штрафу до п'яти мільйонів рублів або позбавлення волі на строк до 10 років.

Вчительці, щодо якої порушено справу, 55 років, з яких понад 20 Вона працює в школі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На заяву дівчат, що Росію ж не допустили на змагання Європи вчитель сказала, що це правильно.

А коли дівчатка заявили, що хотіли потрапити на змагання в Чехію, вчитель заспокоїла її, що та поїде в ДНР чи ЛНР.

"Ні, до червня нічого не зміниться, моя хороша. Ну, в "ЛНР" поїдеш, там карате. У "ДНР" поїдеш".

Нагадаємо, раніше Ірена Карпа розповіла, як французи "допомагають" Україні, прикриваючи спини росіян.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катя Осадча розчарована цинізмом західного світу.

Також "Знай.ua" писав, що Мішель Андраде з "Орел і решка" тряслася, коли армія рф постукала в дім.