У Верховній Раді проголосували за законопроект № 7229, який передбачає виплату винагороди за бойову техніку окупантів в робочому стані, передану Збройним силам України в добровільному порядку.

Також вже відомі "розцінки" за надання ЗСУ техніки рашистів. Наприклад, найбільше можуть заробити ті, хто "прижене" нашій армії будь-який бойовий літак (винищувач, бомбардувальник і штурмовик) - їм виплатять мільйон доларів.

За бойовий вертоліт дають в два рази менше, але все-одно багато – 500 тисяч доларів.

Знищена російська техніка, фото МВС
Знищена російська техніка, фото МВС

За танк, наземну артилерію (самохідну) - 100 тисяч доларів; за бойову машину піхоти (десанту), бронетранспортер, броньовану розвідувально-дозорну машину - 50 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За реактивну систему залпового вогню на кшталт "Граду" або "Іскандера" - 25 тисяч доларів.

За корабель 1 або 2 рангу дають, як за літак – мільйон доларів; за корабель 3 або 4 рангу – як за вертоліт, 500 тисяч доларів.

Знищена російська техніка, фото СБУ
Знищена російська техніка, фото СБУ

За судно військового (допоміжного) забезпечення – 200 тисяч доларів; за катери бойового (розвідувального) призначення – 50 тисяч доларів.

Тим, хто прижене військовий автомобіль (вантажний, спеціалізований), військовий тягач, військову інженерну машину (різних призначень) – 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, українські військові знищили сім танків окупантів і протитанкову гармату: оперативна інформація від Генштабу

Раніше Знай писав, окупанти мріяли про "парад Перемоги" 9 травня в Україні, але ЗСУ зруйнували плани: "тут конкретно їб * шити"

Також Знай повідомляв, "сотні загиблих солдатів рф-Ціна за зруйновані міста": українські військові звільнили 20 населених пунктів на Київщині.